8. decembar 2020. – KB4592503 (ispravka samo za bezbednost)

Datum izdavanja::

Verzija:

8.12.2020.

Samo bezbednosna ispravka

Važna Proverite da li ste instalirali obavezno ispravke koje su prikazane u okviru načina na koji možete da dobijete ovaj odeljak ažuriranjaPrvoInstaliranje ove ispravke. 

Informacije o različitim tipovima ispravki za Windows, kao što su kritične, bezbednost, pogonski program, servisni paketi itd. potražite u sledećem članku. Da biste prikazali druge beleške i poruke, pogledajte matičnu stranicuoperativnog sistema Windows 7 SP1 i windows Server 2008 R2 SP1.

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ključne promene spadaju:

 • Bezbednosne ispravke za Windows grafike, Windows periferne uređaje, Windows skladište za skladištenje i datoteke, kao i Windows Server datoteka i grupisanja.

Za više informacija o rešenim bezbednosnim ranjivosti, obratite pažnju na novu Veb lokaciju vodiča za bezbednosne ispravke .

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Nakon instaliranja ove ispravke i ponovnog pokretanja uređaja, možda ćete dobiti grešku "neuspeh da se konfiguriše Windows ispravke. Vraćanje promena. Nemojte da isključite računar "i ispravka može da se prikaže kao Neuspešno u istoriji ažuriranja.

To se očekuje u sledećim slučajevima:

 • Ako instalirate ovu ispravku na uređaju na kom je pokrenuto izdanje koje nije podržano za ESU. Kompletnu listu izdanja koja su podržana potražite u ispravci KB4497181.

 • Ako nemate instaliran i aktiviran ključ za dodatak ESU MAK.

Ako ste kupili ključ za ESU i naišli ste na ovaj problem, proverite da li ste primenili sve preduslove i da li ste aktivirali ključ. Dodatne informacije o aktiviranju potražite u ovoj objavi na blogu. Više informacija o preduslovima potražite u odeljku "kako da dobijete tu ispravku" u ovom članku.

Određene operacije, kao što je preimenovanje, koje vršite na datotekama ili fasciklama koje se nalaze na grupi deljeni disk klastera (csv) mogu da ne uspeju sa greškom, "STATUS_BAD_IMPERSONATION_LEVEL (0xC00000A5)". Do toga dolazi kada obavite operaciju u čvoru "vlasnika CSV" iz procesa koji nema privilegiju administratora.

Uradite nešto od navedenog:

 • Obavite operaciju iz procesa koji ima administratorske privilegije.

 • Izvršite operaciju sa čvora koja nema CSV vlasništvo.

Microsoft radi na rešavanju problema i dostaviće ispravku u predstojećem izdanju.

Uputstvo za preuzimanje ove ispravke

Pre instaliranja ispravke

Važna Klijenti koji su kupili proširenu bezbednosnu ispravku (ESU) za lokalne verzije ovih operativnih sistema moraju da prate procedure u KB4522133 da bi nastavili da primaju bezbednosne ispravke nakon isteka proširene podrške. Produžena podrška završava se na sledeći način:

 • Za Windows 7 servisni paket 1 i Windows Server 2008 R2 servisni paket 1, proširena podrška ističe 14. januara 2020.

 • Za Windows ugrađenu standardnu 7, proširenu podršku završava se 13. oktobra, 2020.

Više informacija o ESU i izdanjima podržane potražite u članku KB4497181.

Napomenu Za Windows ugrađeni standard 7, Windows Management Instrumentation (WMI) mora biti omogućen da bi se preuzimale ispravke iz usluge Windows Update ili Windows Server Update Services.

Preduslov:

Morate da instalirate ispravke navedene ispod i ponovo pokrenite uređaj pre nego što instalirate najnoviju zbirnu vrednost. Instaliranje ovih ispravki poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja i ublažava potencijalne probleme sa instaliranjem zbirne ispravke i primenom Microsoft bezbednosnih popravki.

 1. Servisna stek ispravka (SSU) od 12. marta 2019. godine (KB4490628). Da biste dobili zaseban paket za ovaj SSU, potražite ga u Katalogu Microsoft Update. Ova ispravka je obavezna za instaliranje ispravki samo sa potpisom SHA-2.

 2. Najnovija SHA-2 ispravka (KB4474419) objavljena 10. septembra 2019. Ako koristite Windows Update, najnovija ispravka SHA-2 će biti automatski ponuđena. Ova ispravka je obavezna za instaliranje ispravki samo sa potpisom SHA-2. Više informacija o SHA-2 ispravkama potražite u članku SHA-2 zahtevi za potpisivanje koda Windows i WSUS za godinu 2019..

 3. Za Windows Thin PC, morate imati 11. avgust, 2020 SSU (KB4570673) ili noviju verziju sistema ssu da biste se uverili da nastavite da dobijate proširene bezbednosne ispravke počevši od 13. oktobra 2020 ispravki.

 4. Da biste dobili ovu bezbednosnu ispravku, morate ponovo da instalirate program za pripremu za licenciranje proširenih bezbednosnih ispravki (ESU) "(KB4538483) ili" Ispravka za nadogradnju proširenih bezbednosnih ISPRAVKI (ESU) za pripremu licenciranja "(KB4575903) čak i ako ste prethodno instalirali ESU taster. Es komplet za pripremu za licenciranje će vam biti ponuđen sa usluge WSUS. Da biste dobili zaseban ESU paket za pripremu za licenciranje, potražite ga u Katalogu Microsoft Update.

Nakon instaliranja gorenavedenih stavki, Microsoft preporučuje da instaliratenajnovijemSSU (KB4592510). Ako koristite uslugu Windows Update, najnoviji SSU će vam biti automatski ponuđen ako ste ESU korisnik. Zaseban paket za najnoviji SSU potražite u Katalogu Microsoft Update. Opšte informacije o SSU ispravkama potražite u članku Servisne stek ispravke i Servisne stek ispravke (SSU): Najčešća pitanja.

Podsetnik Ako koristite ispravke samo za bezbednost, moraćete i da instalirate sve prethodne ispravke samo za bezbednost i najnoviju kumulativnu ispravku za Internet Explorer (KB4586768).

Instaliranje ove ispravke

Kanal objavljivanja

Dostupno

Naredni korak

Windows Update i Microsoft Update

Ne

Pogledajte druge opcije u nastavku.

Katalog Microsoft Update

Da

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa uslugom WSUS ako konfigurišete Proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 7 servisni paket 1, Windows Server 2008 R2 servisni paket 1, Windows ugrađeni standard 7 servisni paket 1, Windows Thin Posspreman 7, Windows Thin PC

Klasifikacija: Bezbednosne ispravke

 

Informacije o datoteci

Da biste dobili listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku 4592503.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×