Sadržaj
×

Datum izdanja:

8.9.2020.

Verzija:

OS verzija 17134,1726

NOVO
VAŽNO
 Čuli smo vaše povratne informacije i razumemo vašu potrebu da se u sred globalne pandemije fokusirate na kontinuitet poslovanja. Kao rezultat toga, odlučili smo da odložimo zakazani datum završetka usluge za izdanja Enterprise, Education i IoT Enterprise u operativnom sistemu Windows 10, verzija 1803. Konačna bezbednosna ispravka za ova izdanja operativnog sistema Windows 10, verzija 1803 biće objavljena 11. maja 2021. umesto 10. novembra 2020..

Važna Windows 10, verzija 1803 je dostigla krajnju podršku i sada je u proširenoj podršci. počevši od jula 2020, više neće biti opcionalno, bez bezbednosnih izdanja (poznato kao "C" izdanja) za ovaj operativni sistem. Operativni sistemi u okviru proširene podrške imaju samo kumulativne mesečne bezbednosne ispravke (poznate i kao "B" ili Ažuriraj izdanje u utorak).

važnog početnog 2020 u julu, sve ispravke operativnog sistema Windows onemoguće su opciju Remoteff vgpu zbog bezbednosne ranjivosti. Više informacija o ranjivosti potražite u člankucve-2020-1036 i KB4570006. Kada instalirate ispravku, pokušaji da započnete virtuelne mašine (VM) koje imaju omogućeno Remotefh vGPU neće uspeti, kao i poruke kao što je sledeće:

Ako ponovo omogućite remoteff vgpu, pojaviće se poruka slična nastavku:

 • "Nije moguće pokrenuti virtuelni mašinsko jer su svi GPUs koji mogu da imaju mogućnost da budu onemogućeni u hiper-V menadžeru".

 • "Nije moguće pokrenuti virtuelni mašinsko zato što server ima nedovoljne GPU resursa."

 • "više ne podržavamo Remoteff 3D video adapter. Ako i dalje koristite ovaj adapter, možete da postanete ranjivi na bezbednosni rizik. Naučite više (https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2131976) "

Servisiranje operativnog sistema Windows 10, u verziji 1803 (ispravka iz aprila 2018), za izdanja Home i Pro, je obustavljeno. Za Windows 10 uređaje koji su obustavili servisiranje ili će biti obustavljeno za nekoliko meseci, Windows Update će automatski inicirati funkcionalnu ispravku (kod korisnika koji imaju mogućnost da odaberu vreme koje im odgovara). Na taj način ovi uređaji dobijaju podršku i mesečne ispravke koje su važne za bezbednost uređaja i ispravnost ekosistema.

Istaknute ispravke

 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti kada Windows obavlja osnovne operacije.

 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti pri korišćenju unosa uređaja (kao što su miš, tastatura ili pero).

 • Ažurira informacije o vremenskoj zoni za Yukon u Kanadi.

 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti prilikom korišćenja Microsoft Office proizvoda.

 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti u Microsoft prodavnici.

 • Ažurira problem sa neočekivanim obaveštenjima u vezi sa promenom podrazumevanih postavki aplikacija.

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ključne promene spadaju:

 • Omogućava sinhronizaciju Microsoft Edge IE mode sa objedinjivom sečenom kukom kada administrator konfiguriše kolaиiж sesije.

 • Rešava problem sa neočekivanim obaveštenjima u vezi sa promenom podrazumevanih postavki aplikacija.

 • Ažurira informacije o vremenskoj zoni za Yukon u Kanadi.

 • Rešava problem koji sprečava alatku Prikazivač događaja da ispravno sačuva filtrirane događaje.

 • Rešava problem koji dovodi do odlaganja tokom zatvaranja prilikom pokretanja usluge Microsoft filtriranja tastera na tastaturi.

 • Odnosi se na problem sa bezbednosnim ranjivosti korisnika sa proxy serverima i intranetu zasnovanim na HTTP-u. Nakon instaliranja ove ispravke, intranet serveri zasnovani na HTTP-u ne mogu da iskoriste proxy proxy podrazumevano za otkrivanje ispravki. Skeniranja koje koriste ove servere neće uspeti ako klijenti nemaju konfigurisani proxy proxy. Ako morate da iskoristite proxy proxy proxy server, morate da konfigurišete ponašanje pomoću Windows smernica za ažuriranje "Dozvolite da se korisnički proxy server koristi kao rezervna funkcija ako otkrivanje pomoću proxy servera ne uspe". Ova promena ne utiče na klijente koji obezbeđuju svoje Windows Server Update Services (WSUS) servere sa bezbednosnim Layer Layer (TLS) ili Secure Sockets Layer (SSL) protokolima. Više informacija potražite u članku usavršavanje bezbednosnih uređaja koji primaju ispravke na UREĐAJU vaz.

 • Bezbednosne ispravke za Windows platformu App i Frameworks, Microsoft grafičku komponentu, Windows unos i sastav, Windows medijum, Windows Shell, Microsoft prodavnica, Windows Cloud infrastruktura, Windows temelje, Windows upravljanje, jezgro operativnog sistema Windows, Windows virtuelizacija, Microsoft Engine za izvršavanje skripti i mašina Microsoft JET baze podataka.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima potražite u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije svestan nikakvih problema sa ovom ispravkom.

Uputstvo za preuzimanje ove ispravke

Pre instaliranja ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa LCU instaliranjem i primenom Microsoft bezbednosnih popravki. Opšte informacije o SSU ispravkama potražite u članku Servisne stek ispravke i Servisne stek ispravke (SSU): Najčešća pitanja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4565552) će vam automatski biti ponuđeno. Da biste dobili samostalni paket za najnoviji SSU, potražite ga u katalogu Microsoft Update Catalog

Instaliranje ove ispravke

Kanal objavljivanja

Dostupno

Naredni korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Nema. Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update.

Katalog Microsoft Update

Da

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa uslugom WSUS ako konfigurišete Proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 10

Klasifikacija: Bezbednosne ispravke

 

Informacije o datoteci

Da biste dobili listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku 4577032

 

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×