Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

9.4.2024.

Verzija:

Verzija OS 22000.2899

Informacije o windows terminologiji ažuriranja potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima mesečnih kvalitativnih ispravki. Pregled verzije Windows 11 21H2 potražite na stranici istorije ažuriranja

BeleškePratite @WindowsUpdate biste saznali kada se novi sadržaj objavi na Windows kontrolnoj tabli za ispravnost.       

Savet: Tražite mesečni video? Sada je u članku za verzije Windows 11 22H2 i 23H2.

Ističe  

  • Ova ispravka rešava probleme sa bezbednošću operativnog sistema Windows.     

Poboljšanja

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja. Kada instalirate ovaj KB:

  • Novi! Ova ispravka utiče Windows Hello za posao. IT administratori sada mogu da koriste upravljanje mobilnim uređajima (MDM) da bi isključili odziv koji se pojavljuje kada se korisnici prijave na entra pridruženi računar. Da bi to uradili, mogu da uključe regulatornu postavku "DisablePostLogonProvisioning". Kada se korisnik prijavi, obezbeđivanje je isključeno za Windows 10 i Windows 11 uređaje.

  • Ova ispravka podržava promene u zimskom računanju vremena (DST) u Palesti. Da biste saznali više, pogledajte privremena uputstva za promene DST koje su palestinska uprava objavila za 2024. 2025.   

  • Ova ispravka podržava DST promene u Kazahstanu. Da biste saznali više, pogledajte članak Privremena uputstva za promene kazahstanski vremenskih zona 2024.

  • Ova ispravka podržava DST promene u Samoi. Da biste saznali više, pogledajte članak Privremena uputstva za samoa DST promene 2021. godine.

  • Ova ispravka rešava problem koji utiče na mrežni resurs. Nije moguće pristupiti iz sesije udaljene radne površine. To se dešava kada uključite funkciju Remote Credential Guard, a klijent je Windows 11, verzija 22H2 ili novija.

  • Ova ispravka ažurira profile resursa i operatora (COSA) za neke mobilne operatere.

  • Ova ispravka rešava problem koji utiče na upite interfejsa dobavljača usluga imena (NSPI). Moћda ne uspeju. Ako to ukažu, lsass.exe će prestati da se odaziva na kontroleru domena.

  • Ova ispravka rešava problem koji dovodi do isključivanja uređaja nakon 60 sekundi. To se dešava kada koristite pametnu karticu za potvrdu identiteta na udaljenom sistemu.

  • Ova ispravka rešava problem koji utiče na prikaz ikone pametne kartice. Ne pojavljuje se kada se prijavite. Do toga dolazi kada na pametoj kartici postoji više certifikata.

Ako ste instalirali starije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove ispravke sadržane u ovom paketu.

Dodatne informacije o bezbednosnim ranjivostima potražite na veb lokaciji Vodič za bezbednosne ispravke i na Novosti.

Windows 11 steka servisiranja - 22000.2899

Ova ispravka poboljšava kvalitet steka servisiranja, što je komponenta koja instalira Windows ispravke. Servisiranje steka ispravki (SSU) osigurajte da imate robusnu i pouzdanu stek servisiranja tako da vaši uređaji mogu da primaju i instaliraju Microsoft ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Odnosi se na

Simptom

Zaobilazno rešenje

Svi korisnici

Nakon instaliranja ove ispravke, možda nećete moći da promenite sliku profila svog korisničkog naloga.

Kada pokušate da promenite sliku profila klikom na dugme „Početak“ > „Postavke“ >„Nalozi“ > „Vaše informacije“, a zatim izaberete stavku „Odaberite datoteku“, možda ćete primiti poruku o grešci sa kôdom greške 0x80070520.

Radimo na rešenju i obezbedićemo ažuriranje u predstojećem izdanju.

Svi korisnici

Windows uređaji mogu da se suoče sa neuspešnim VPN vezama nakon instaliranja ispravke od 9. aprila 2024. ili novije.

Ovaj problem je rešen u KB5037770.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft kombinuje najnoviju stek ispravku servisiranja (SSU) za operativni sistem sa najnovijom kumulativnom ispravkom (LCU). Opšte informacije o SSU-u potražite u člancima Ažuriranja steka servisiranja i Stek servisiranja Novosti (SSU): Najčešća pitanja

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Niko. Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz Windows Update.

Windows Update za preduzeća

Da

Niko. Ova ispravka će se automatski preuzeti i instalirati sa lokacije Windows Update u skladu sa konfigurisanim smernicama.

Microsoft Update katalog

Da

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS-om ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 11

Klasifikacija: bezbednosni Novosti

Ako želite da uklonite LCU

Da biste uklonili LCU nakon instaliranja kombinovanog SSU i LCU paketa, koristite opciju komandne linije DISM/Remove-Package sa imenom LCU paketa kao argumentom. Ime paketa možete da pronađete koristeći ovu komandu: DISM /online /get-packages.

Pokretanje Windows Update samostalnog instalacionog programa (wusa.exe) sa prekidačom /deinstaliraj na kombinovanom paketu neće funkcionisati zato što kombinovani paket sadrži SSU. Posle instalacije ne možete da uklonite SSU iz sistema.

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za informacije o kumulativnim 5036894

Za listu datoteka koje su obezbeđene u steku servisiranja, preuzmite informacije o datoteci za SSU – verzija 22000.2899.  

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×