Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

9.1.2024.

Verzija:

OS izdanje 17763.5329

17.11.2020.
Informacije o windows terminologiji ažuriranja potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima mesečnih kvalitativnih ispravki. Pregled verzije Windows 10 1809 potražite na stranici istorije ažuriranja.  

Ističe 

 • Ova ispravka rešava problem zbog kog IE režim prestaje da se odaziva. To se dešava ako pritisnete taster sa strelicom nalevo kada je prazan okvir za tekst u fokusu, a karet (kursor) pregledanje je uključeno. 

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na ekrane osetljive na dodir. Oni ne rade ispravno kada koristite više monitora. 

 • Ova ispravka rešava probleme sa bezbednošću operativnog sistema Windows. 

Poboljšanja

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja. Kada instalirate ovaj KB: 

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na ActiveX traku za pomeranje. On ne funkcioniše u IE režimu.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na particije diska. Sistem može prestati da se odaziva. Do toga dolazi ako dodate prostor iz izbrisane particije u postojeću BitLocker particiju.

 • Ova ispravka rešava problem koji dovodi do isključivanja uređaja nakon 60 sekundi. To se dešava kada koristite pametnu karticu za potvrdu identiteta na udaljenom sistemu.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na rešenje za lozinku lokalnog windows administratora (Windows LAPS). LAPS nalog ne funkcioniše. Do toga dolazi ako je lozinka starija od uzrasta koju dozvoljavaju maksimalne smernice uređaja za uzrast.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Kerberos key Distribution Center (KDC). Ona vraća KDC_ERR_S_PRINCIPAL_UNKNOWN grešku tokom preporuka poverenja, što je pogrešno.

 • Ova ispravka rešava problem koji izazivalsass.exe prestane da se odaziva. Zbog toga se odvija petlja ponovnog pokretanja.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na ključnu uslugu distribucije (KDS). Ona se ne počinje u vremenu koje je potrebno ako su potrebne LDAP preporuke.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na iskačući tekst menadžera servera. Uklanja reči "Azure Automanage".

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče Smernice grupe preusmeravanje fascikli u primeni sa više šuma. Ovaj problem vas sprečava da odaberete grupni nalog iz ciljnog domena. Zbog toga ne možete da primenite napredne postavke preusmeravanja fascikli na taj domen. Do ovog problema dolazi kada ciljni domen ima jednosmerno poverenje sa domenom administratora. Ovaj problem utiče na sve primene Poboljšane bezbednosne Administrator okruženja (ESAE), Hardened Forests (HF) ili Privileged Access Management (PAM).

 • Ova ispravka rešava poznati problem koji utiče na BitLocker šifrovanje samo za podatke. Usluga za upravljanje mobilnim uređajima (MDM), kao Microsoft Intune, možda neće dobiti odgovarajuće podatke. Do toga dolazi kada koristite fixedDrivesEncryptionType ili SystemDrivesEncryptionType postavke smernica u čvoru BitLocker dobavljača usluga konfiguracije (CSP).

Ako ste instalirali starije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove ispravke sadržane u ovom paketu.

Više informacija o bezbednosnim ranjivostima potražite na novoj veb lokaciji Vodič za bezbednosne ispravke i na Novosti.

Windows 10 steka servisiranja - 17763.5084

Ova ispravka poboljšava kvalitet steka servisiranja, što je komponenta koja instalira Windows ispravke. Servisiranje steka ispravki (SSU) osigurajte da imate robusnu i pouzdanu stek servisiranja tako da vaši uređaji mogu da primaju i instaliraju Microsoft ispravke. 

Poznati problemi u ovoj ispravki

Microsoft trenutno nije svestan problema sa ovom ispravkom.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft sada kombinuje najnoviju stek ispravku servisiranja (SSU) za operativni sistem sa najnovijom kumulativnom ispravkom (LCU). SSU-i poboljšavaju pouzdanost procesa ažuriranja radi ublažavanja potencijalnih problema prilikom instaliranja LCU-a. Opšte informacije o SSU-u potražite u člancima Ažuriranja steka servisiranja i Stek servisiranja Novosti (SSU): Najčešća pitanja

Preduslov:

Morate da instalirate SSU (SSU) od 10. avgusta 2021. (KB5005112) pre nego što instalirate LCU. 

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Niko. Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz Windows Update.

Windows Update za preduzeća

Da

Niko. Ova ispravka će se automatski preuzeti i instalirati sa lokacije Windows Update u skladu sa konfigurisanim smernicama.

Microsoft Update katalog

Da

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS-om ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 10

Klasifikacija: bezbednosni Novosti

Ako želite da uklonite LCU

Da biste uklonili LCU nakon instaliranja kombinovanog SSU i LCU paketa, koristite opciju komandne linije DISM/Remove-Package sa imenom LCU paketa kao argumentom. Ime paketa možete da pronađete koristeći ovu komandu: DISM /online /get-packages.

Pokretanje Windows Update samostalnog instalacionog programa (wusa.exe) sa prekidačom /deinstaliraj na kombinovanom paketu neće funkcionisati zato što kombinovani paket sadrži SSU. Posle instalacije ne možete da uklonite SSU iz sistema.

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za informacije o kumulativnim 5034127.

Za listu datoteka koje su obezbeđene u steku servisiranja, preuzmite informacije o datoteci za SSU – verzija 17763.5084

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×