Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

9.5.2023.

Verzija:

Verzija operativnog sistema 20348.1726

Informacije o windows terminologiji ažuriranja potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima mesečnih kvalitativnih ispravki. Pregled sistema Windows Server 2022 potražite na stranici istorije ažuriranja.    

BeleškePratite @WindowsUpdate biste saznali kada se novi sadržaj objavi na Windows kontrolnoj tabli za ispravnost.     

Poboljšanja

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja kvaliteta. Kada instalirate ovaj KB:

 • Novi! Ovo ažuriranje menja postavke zaštitnog zida. Sada možete da konfigurišete pravila grupe aplikacija.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na conhost.exe. Prestaće da se odaziva.

 • Ova ispravka utiče na Islamsku Republiku Iran. Ispravka podržava letnje/zimsko računanje vremena u vladi u periodu od 2022. godine.

 • Ova ispravka rešava probleme koji utiču na 32-bitnu verziju programa Windows Kalkulator.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na aplikacije koje koriste DirectX na starijim Intel upravljačkim programima grafičke kartice. Možda ćete dobiti grešku od apphelp.dll.

 • Ažuriranje rešava problem koji korisnicima šalje obaveštenja o isteku neočekivane lozinke. To se dešava kada podesite nalog da koristi "Pametna kartica je potrebna za interaktivno prijavljivanje" i postavite "Omogući objavljivanje NTLM tajni koje ističu".

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Microsoft Edge IE režim. Iskačući prozori se otvaraju u pozadini umesto u prednjem planu.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na softver definisan za umrežavanje (SDN) virtuelnu podmreži. Operacija brisanja kreira grešku. To sprečava brisanje virtuelne podmreže.

 • Ispravka rešava problem koji utiče na AzureService Fabric kontejnere. Ova promena je podrazumevano isključena. Da biste omogućili promenu, postavite vrednost Globals.RouteResolutionOrderConfig na TRUE. Da biste preneli vrednost, premestite primarni čvor za VswitchService i SDNAPI. Kada postavite vrednost, ova promena će se primeniti na nova i trenutna mrežna usmeravanje saobraćaja.  

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na zaštićeni sadržaj. Kada umanjite prozor koji ima zaštićeni sadržaj, sadržaj se prikazuje kada ne bi trebalo. To se dešava kada koristite pregled uživo sličice trake zadataka.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na upravljanje mobilnim uređajima (MDM) klijentima. Problem vas sprečava da štampate. Do toga dolazi zbog izuzetka.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na potpisane Windows zaštitnik za kontrolu aplikacije (WDAC). Oni se ne primenjuju na bezbedni jezgro. To se dešava kada omogućite bezbedno pokretanje sistema.  

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na kontrolu Windows zaštitnik aplikacije. Smernice koje blokiraju softver pomoću heš pravila možda neće sprečiti pokretanje softvera.

 • Ova ispravka se Active Directory usluge za ujedinjavanje (AD FS). Možda ćete morati da ponovo pokušate potvrdu identiteta više puta da biste se uspešno prijavili.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na naloge koji pokreću komandu Set-AdfsCertificate . Komanda ne uspeva. Do ovoga dolazi kada nalog nema dozvole za čitanje za povezani kontejner distribuiranog upravljača ključem (DKM).

 • Ova ispravka rešava rasni uslov u rešenju za lozinke lokalnog Windows administratora (LAPS). Usluga podsistem lokalnog bezbednosnog autoriteta (LSASS) može prestati da se odaziva. Do ovoga dolazi kada sistem istovremeno obrađuje više operacija lokalnog naloga. Kôd greške kršenja pristupa je 0xc0000005.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na zastarelo rešenje za lozinku lokalnog administratora (LAPS) i na novu Windows LAPS funkciju. Oni ne uspeju da upravljaju konfigurisanom lozinkom lokalnog naloga. Do ovoga dolazi kada instalirate zastarelu LAPS .msi pošto instalirate Windows update od 11. aprila 2023. na računarima koji imaju zastarele LAPS smernice. 

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na SMB Direct. Krajnje tačke možda nisu dostupne u sistemima koji koriste skupove znakova sa više bajta.

Ako ste instalirali starije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove ispravke sadržane u ovom paketu.

Dodatne informacije o bezbednosnim ranjivostima potražite u vodiču za bezbednosne ispravke i o bezbednosnim Novosti.

Windows Server 2022 stek ispravka servisiranja - 20348.1720

Ova ispravka poboljšava kvalitet steka servisiranja, što je komponenta koja instalira Windows ispravke. Servisiranje steka ispravki (SSU) osigurajte da imate robusnu i pouzdanu stek servisiranja tako da vaši uređaji mogu da primaju i instaliraju Microsoft ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Microsoft trenutno nije svestan problema sa ovom ispravkom.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft sada kombinuje najnoviju stek ispravku servisiranja (SSU) za operativni sistem sa najnovijom kumulativnom ispravkom (LCU). Opšte informacije o SSU-u potražite u člancima Ažuriranja steka servisiranja i Stek servisiranja Novosti (SSU): Najčešća pitanja.

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Niko. Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz Windows Update.

Windows Update za preduzeća

Da

Niko. Ova ispravka će se automatski preuzeti i instalirati sa lokacije Windows Update u skladu sa konfigurisanim smernicama.

Microsoft Update katalog

Da

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS-om ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Operativni sistem Microsoft Server-21H2

Klasifikacija: bezbednosni Novosti

Ako želite da uklonite LCU

Da biste uklonili LCU nakon instaliranja kombinovanog SSU i LCU paketa, koristite opciju komandne linije DISM/Remove-Package sa imenom LCU paketa kao argumentom. Ime paketa možete da pronađete koristeći ovu komandu: DISM /online /get-packages.

Pokretanje Windows Update samostalnog instalacionog programa (wusa.exe) sa prekidačom /deinstaliraj na kombinovanom paketu neće funkcionisati zato što kombinovani paket sadrži SSU. Posle instalacije ne možete da uklonite SSU iz sistema.

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za informacije o kumulativnim 5026370

Za listu datoteka koje su obezbeđene u steku servisiranja, preuzmite informacije o datoteci za SSU – verzija 20348.1720

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×