Ažuriranje da biste poboljšali stanje rezervne kopije integrisanog Hyper-V komponente u Hyper-V Server 2012 R2

Rezime

Ovaj članak opisuje ažuriranje koje poboljšava stanje rezervne kopije integrisanog Hyper-V komponente i to rešava sledeće probleme.

  • Sporna stavka 1 Kada pokušate da izvršite uživo rezervne kopije virtuelnih mašina u Hyper-V 2012 R2 pomoću usluga kopiranja volumena senka (VSS), rezervno kopiranje je neuspešna.

  • Pitanje 2 Kada Backup gost operativni sistem ima više particija, sistem možda neće uspeti zbog tajm auta u icsvc! CHyperVICProvider.

Više informacija

Microsoft Update Catalog

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na Web lokaciju Microsoft Update Catalog .

Preduslovi

Da biste primijenili ovo ažuriranje na Windows Server 2012 R2, prvo morate imati instaliran je ispravka .

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Morate ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak.

Informacije o zameni hitne

Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje bilo koji prethodno objavljenu hitnu ispravku.

Engleski (Sjedinjene Države) verzije ovaj hitni popravak instalira datoteke koje imaju atribute koji su navedeni u sledećim tabelama. Datumi i vremena za te datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se po lokalnom vremenu zajedno sa trenutnom pristrasnost računanja vremena (DST). Pored toga, datumi i vremena mogu promeniti kada izvršavate određene operacije na datotekama.

Informacije o datoteci Windows Server 2012 R2 i napomeneVažno Hitnim popravcima za sustave Windows 8.1 i Windows Server 2012 R2 su uključene u istoj Robi. Međutim, samo „Windows 8.1” je navedena na stranici zahteva hitni popravak. Da biste zatražili paket hitnih koja se odnosi na jedan ili oba operativni sistemi, izabrati hitna ispravka koja je navedena u okviru „Windows 8.1” na stranici. Uvek pogledajte odjeljak „Odnosi se na” u člancima utvrditi stvarne operativni sistem koji se odnosi svaki hitni popravak.

  • Datoteke koje se odnose na određeni proizvod, prekretnicu (RTM, SPn), i grana usluge (LDR, GDR) moguće je prepoznati ispitivanjem brojeve verzija datoteke, kao što je prikazano u tabeli.

  • MANIFEST datoteke (.manifest) i MUM datoteke (.mum) koje su instalirane za svako okruženje su navedeni odvojeno u odeljku „Dodatni datoteka informacije za Windows 8.1 i Windows Server 2012 R2”. Mama i MANIFEST datoteke i datoteke povezane bezbednosnog kataloga (.cat), su izuzetno važne za održavanje stanja ažurirane komponente. Datoteke bezbednosnog kataloga za koje nisu navedeni atributi, potpisuju se Microsoft digitalnim potpisom.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Reference

Saznajte više o koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ažuriranja.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×