Aplikacija može prestati reagirati ili naići na druge funkcije otkazivanja ako ove aplikacije je pozvati funkciju LCMapString na računalu sa sustavom Windows Server 2008 ili Windows Vista

Simptomi

Aplikacija može prestati reagirati ili naići na druge funkcije otkazivanja ako ove aplikacije je pozvati funkciju LCMapString na računalu sa sustavom Windows Server 2008 ili Windows Vista. Na primer, zbog ovog problema, Exchange Server 2007 može prestati reagirati ili naići na indeksu korupcije.

Uzrok

LCMapString funkcija koristi mapiranog odeljka Unikod tabele za sortiranje niske. Međutim, u sistemu ne zalazi ispravne diskrecione lista (DACL) postavke za kontrolu pristupa za mapirani sekciju. Kada mapiranog odeljka koji ima neispravne postavke DACL se pristupa pomoću puno niti u isto vreme, LCMapString funkcija nasumično daje netačne rezultate.

Rezolucija

Informacije o prilagodbenom popravku

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problem koji je opisan u ovom članku. Primenite je samo na sustave u kojima se pojavljuje problem opisan u ovom članku. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovaj prilagodbeni popravak.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste nabavili hitni popravak.

Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom hitnom ispravkom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Napomena Obrascu” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.

Važno hitnih ispravki operativnog sistema Windows Vista i Windows Server 2008 su uključene u istoj Robi. Međutim, samo jedan od ovih proizvoda mogu biti navedene na stranici „Zahtev za hitni popravak”. Da biste zatražili paket hitnih koja se odnosi na operativni sistem Windows Vista i Windows Server 2008, dovoljno je da izaberete proizvod koji je naveden na stranici.

Preduslovi

Da biste primenili ovaj prilagodbeni popravak, računar morate koristiti jedan od sledećih operativnih sistema:

  • Windows Server 2008

  • Windows Server 2008 servisni paket 2 (SP2)

  • Windows Vista servisni paket 1 (SP1)

  • Windows Vista servisni paket 2 (SP2)

Ponovnim pokretanjem

Morate ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak.

Informacije o zameni hitne

Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje druge prilagodbene popravke prethodno izdate.

Informacije o datoteci

Verzija ove hitne ispravke na engleskom jeziku ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

MANIFEST datoteke (.manifest) i MUM datoteke (.mum) koje su instalirane za svako okruženje su
navedeni odvojeno. Mama i MANIFEST datoteke i datoteke povezane bezbednosnog kataloga (.cat), od presudnog značaja za održavanje stanja ažurirane komponente. Datoteke bezbednosnog kataloga (atributi nisu navedeni) potpisuju se Microsoft digitalnim potpisom.

Za sve podržane x86-bitne verzije sistema Windows Server 2008 i Windows Vista SP1

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×