Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Počevši od 30. septembra 2023. godine, svi kvalifikovani Microsoft nalozi automatski će biti upisani u program Microsoft Rewards.

  • Ako ste trenutno upisani za Microsoft Rewards (ili ako se upišete pre 30. septembra 2023.), ova promena automatskog upisivanja neće ni na koji način uticati na vas.

  • Ako već niste upisani u program Microsoft Rewards 30. septembra 2023. godine, bićete automatski upisani i odmah ćete imati pravo da osvojite poene u programu Microsoft Rewards.  I dalje ćete morati da aktivirate svoje članstvo u programu Rewards na kontrolnoj tabli programa Rewards da biste mogli da preuzmete poene.

Uključivanje u besplatni program Microsoft Rewards dodatno olakšava početak osvajanja poena za stvari koje već radite, kao što je pretraga u usluzi Bing, kupovina u Microsoft Store prodavnici ili igranje igara na Xbox konzoli!  Želimo da se uverimo da svako ko koristi Microsoft proizvode i usluge ima priliku da se nagradi za angažovanje sa nama.

Žao nam je što odlazite, ali ako ste se upisali i želite da odete, možete da odbijete saglasno

Ako ste član programa Rewards pre 30. septembra 2023, nijedna promena neće biti izvršena na vašem trenutnom nalogu za Rewards. Nastavićete da osvajate i preuzimate kao i do sada

  • Ako ste automatski upisani za program Rewards 30. septembra 2023. ili posle njega (zato što se niste pridružili programu pre tog datuma), upisaćete se za Program, ali vaše članstvo još uvek neće biti aktivirano.  To znači da, iako ćete moći odmah da osvojite Rewards poene za određene aktivnosti (do određenog ograničenja), nećete moći da preuzimate te poene dok ne aktivirate članstvo.

  • Nalog možete da aktivirate posle 30. septembra 2023. tako što ćete posetiti kontrolnu tablu programa Rewards , tako što ćete kliknuti na medaljon Rewards u programu bing.com ili pomoću aplikacije Rewards na Xbox konzoli. Možemo da dodamo dodatne načine za aktivaciju od sada do 30. septembra.

Ne.  Microsoft ne prikuplja nikakve dodatne lične podatke od vas samo zato što ste vi upisani u program Rewards.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×