Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

"Bezbedni dokumenti" je funkcija programa Microsoft 365 Apps za velika preduzeća koja koristi oblak napredne zaštite od pretnji za Microsoft zaštitnik za skeniranje dokumenata i datoteka otvorenih u zaštićenom prikazu. Korisnici ne mogu da napuste zaštićeni prikaz kako bi se utvrdio rezultat skeniranog sloja dok se ne utvrde rezultati skeniranja.

Ovo su očekivani rezultati verifikacije bezbednih dokumenata:

 • MDATP – Ova datoteka se trenutno skenira dok Bezbedni dokumenti skeniraju datoteku u MDATP formatu. Maksimalna veličina otpremanja datoteke je 60 Mbs.

  Snimak ekrana MDAPT poslovne trake dok se datoteka skenira

 • Greška u verifikaciji datoteke – Ova greška se pokazuje ako postoje problemi prilikom verifikacije datoteke, kao što su problemi sa vremenskim periodom i mrežnim povezivanjem. Korisnici i dalje mogu da uključe uređivanje, ali budite oprezni.

  Snimak ekrana MDATP poslovne trake ako dođe do greške prilikom skeniranja datoteke

 • Datoteka za koju se smatra da je bezbedna – to se prikazuje ako skeniranje ne otkrije nikakve pretnje, tako da korisnici mogu da uključe uređivanje i napuste zaštićeni prikaz.

  Snimak ekrana MDATP poslovne trake ako se pretpostavi da je datoteka bezbedna

 • Datoteka koja se utvrđuje kao zlonamerna – to se pokazuje ako skeniranje utvrdi da je datoteka zlonamerna. Korisnici neće moći da napuste zaštićeni prikaz.

  Snimak ekrana MDATP poslovne trake ako se bude pronašla zlonamerna datoteka

  Ako je korisnik odabrao da izmeni postavku na portalu za adminitracije, korisnici mogu da zaobiđu ovo upozorenje i uključe uređivanje.

  Screenshot of MDATP business bar if the user has the option to zaobiss the warning

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×