Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

12.9.2023.

Verzija:

Verzija OS 20348.1970

8/8/2023

VAЋNO Azure Stack HCI, verzija 21H2 će dostići kraj usluge 14. novembra 2023. godine.  Posle 14. novembra 2023. ovi uređaji neće primati mesečne bezbednosne i kvalitativne ispravke. Ove ispravke sadrže zaštitu od najnovijih bezbednosnih pretnji. Da biste nastavili da dobijate bezbednosne i kvalitativne ispravke, preporučujemo da ažurirate na najnoviju verziju operativnog sistema Windows.

Informacije o windows terminologiji ažuriranja potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima mesečnih kvalitativnih ispravki. Pregled usluge Azure Stack HCI, verzije 21H2, potražite na stranici istorije ažuriranja.      

Poboljšanja 

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja kvaliteta. Kada instalirate ovaj KB:

 • Novi! Ova ispravka utiče na postavke zaštitnog zida. Sada možete da izvršite promene koje vam omogućavaju da konfigurišete pravila grupe aplikacija.

 • Ova ispravka podržava promene u zimskom računanju vremena (DST) u Izraelu.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na serverski blok poruka (SMB). Ne možete da pristupite deljenoj SMB fascikli. Greške su: "Nema dovoljno resursa memorije" ili "Nedovoljno sistemskih resursa". 

 • Ažuriranje rešava problem koji utiče na planirane zadatke. Zadaci ne uspevaju kada koriste uskladištene akreditive lokalnog korisničkog naloga. Do ovoga dolazi kada omogućite Akreditive Guard. Poruka o grešci je "2147943726: ERROR_LOGON_FAILURE (Korisničko ime ili lozinka su netačni)."

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na uslugu podsistem lokalnog bezbednosnog autoriteta (LSASS). Prestaće da se odaziva. To se dešava kada koristite Azure Virtual Desktop (AVD). 

 • Ispravka rešava problem koji utiče na one koji koriste Windows Update za preduzeća. Kada se od vas zatraži da promenite lozinku prilikom prijavljivanja, operacija promene neće uspeti. Zatim ne možete da se prijavite. Kôd greške je 0xc000006d.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na proces podsistem usluge lokalnog bezbednosnog autoriteta (LSASS). Moћda prestane da se odaziva. Zbog toga se računar ponovo pokreće. Greška se 0xc0000005 (STATUS_ACCESS_VIOLATION).

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na upravljač prozorima kartice. On prestaje da se odaziva kada koristite IE režim.

 • Ova ispravka rešava problem koji je povezan sa promenama u prosleđivanje događaja.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Smernice grupe uslugu. Ona neće čekati 30 sekundi, što je podrazumevano vreme čekanja, da bi mreža bila dostupna. Zbog toga smernice nisu ispravno obrađene.

 • Ova ispravka dodaje novi API za D3D12 nezavisne uređaje. Možete da ga koristite da biste kreirali više D3D12 uređaja na istom adapteru. Da biste saznali više, pogledajte članak D3D12 Nezavisni uređaji.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na virtuelne mašine (VM). Kreiranje novih virtuelnih mašina ne uspeva za Azure Stack Hub klijente. To se dešava kada dodate novi čvor u klaster.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na određene virtuelne mašine. Primena nije uspela. Do toga dolazi zato što određene VM slike ne odgovaraju na zahteve Address Resolution Protocol (ARP) ako je izvor izvan lokalne mreže.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Azure Stack HCI klijente. Pokušaji kreiranja virtuelnih mašina ne uspevaju. To se dešava kada izbrišete i ponovo kreirate resurse prenosa reprezacionog stanja (REST) servera za mrežni kontroler.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na zadatke štampanja koji se šalju u virtuelni red za štampanje. Ne uspevaju bez greške.

 • Ova ispravka utiče Windows zaštitnik aplikacije (WDAC). Smernice za blokiranje softvera zasnovanog na hešu možda neće sprečiti pokretanje softvera.

 • Ova ispravka utiče na nepotpisane WDAC smernice. One se kopiraju u particiju diska proširivih firmver interfejsa (EFI). Rezervisan je za potpisane smernice.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na veb ulogu udaljene radne površine (RD). Ako omogućite tu ulogu, ona neće uspeti kada nadogradite RD primene više puta.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Narator. Njegov fokus se ne menja kada se promeni fokus tastature. Zbog toga narator čita pogrešnu oznaku u dijalogu koji se pojavljuje kada se prijavite.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na Microsoft distributed Transaction Coordinator (DTC). Ima curenje regulatora. Zbog toga nema dovoljno memorije u sistemu.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na rezultujuću listu smernica (RSOP). Postavka smernica Windows LAPS "BackupDirectory" nije prijavljena. Do toga dolazi kada je postavka postavljena na 1, što je "Nazad na AAD".

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na potvrdu identiteta. Korišćenje pametne kartice za pridruživanje računara active Directory domenu ili ponovno pridruživanje računaru. To se dešava kada instalirate Windows ispravke od oktobra 2022. ili novije. Više detalja potražite u članku KB5020276.

 • Ova ispravka rešava problem koji utiče na DPM 2019 i DPM 2022. Kada pokušate da ih instalirate, to neće uspeti. Do ovoga dolazi zato što resilient File System (ReFS) prestaje da se odaziva.

Više informacija o bezbednosnim ranjivostima potražite u vodiču za bezbednosne ispravke i bezbednosnim Novosti

Da biste se vratili na sajt dokumentacije za Azure Stack HCI

Azure Stack HCI, verzija 21H2 servisni stek ispravka - 20348.1960

Ova ispravka poboljšava kvalitet steka servisiranja, što je komponenta koja instalira Windows ispravke. Servisiranje steka ispravki (SSU) osigurajte da imate robusnu i pouzdanu stek servisiranja tako da vaši uređaji mogu da primaju i instaliraju Microsoft ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Microsoft trenutno nije svestan problema sa ovom ispravkom.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft sada kombinuje najnoviju stek ispravku servisiranja (SSU) za operativni sistem sa najnovijom kumulativnom ispravkom (LCU). Opšte informacije o SSU-u potražite u člancima Ažuriranja steka servisiranja i Stek servisiranja Novosti (SSU): Najčešća pitanja.

Da biste instalirali LCU na Azure Stack HCI klasteru, pogledajte članak Ažuriranje Azure Stack HCI klastera.

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Niko. Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz Windows Update.

Windows Update za preduzeća

Da

Niko. Ova ispravka će se automatski preuzeti i instalirati sa lokacije Windows Update u skladu sa konfigurisanim smernicama.

Microsoft Update katalog

Da

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS-om ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Azure Stack HCI

Klasifikacija: bezbednosni Novosti

Ako želite da uklonite LCU

Da biste uklonili LCU nakon instaliranja kombinovanog SSU i LCU paketa, koristite opciju komandne linije DISM/Remove-Package sa imenom LCU paketa kao argumentom. Ime paketa možete da pronađete koristeći ovu komandu: DISM /online /get-packages.

Pokretanje Windows Update samostalnog instalacionog programa (wusa.exe) sa prekidačom /deinstaliraj na kombinovanom paketu neće funkcionisati zato što kombinovani paket sadrži SSU. Posle instalacije ne možete da uklonite SSU iz sistema.

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za informacije o kumulativnim 5030216.

Za listu datoteka koje su obezbeđene u steku servisiranja, preuzmite informacije o datoteci za SSU – verzija 20348.1960

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×