Sign in with Microsoft
New to Microsoft? Create an account.

Bing ima za cilj da vam olakša olakša da pomognete drugima da donose bolje odluke na osnovu vašeg utisku pri radu. Deljenjem fotografija osiguravate da se lokalne liste ažuriraju i relevantne po istaknutim stavkama koje drugi možda zanimaju. Ako primetite da novi restoran ima neverovatni meni, slikajte ga i podelite ga sa zajednicom. Ako primetite da hotel u kom ostajete ima sjajan bafer, podelite svoju sliku sa zajednicom. To će pomoći drugima da donose bolje odluke u vezi sa tim gde žele i šta žele da rade.

Deljenje slika sa zajednicom je jednostavno. Prvo potražite mesto na koje imate sliku. Zatim kliknite na stavku "Dodaj sliku" ispod detalja o mestu koji odgovaraju lokaciji slike. Ako niste prijavljeni, od vas će se tražiti da se prijavite ili podesite nalog. Na kraju, odaberite sliku za otpremanje i deljenje sa svetom.

Nadamo se da će sve slike biti objavljene, ali u nekim slučajevima Bing može odabrati da ne objavi fotografiju. Da biste povećali mogućnost objavljivanja slike, pratite ove savete:

  • Uverite se da je slika relevantna za mesto i pomozite korisnicima da je bolje razumeju

  • Uverite se da je slika jasna, dobro lita i uokvirana na odgovarajući način da bi istakla temu

  • Sačekajte malo kada nemate lica koja mogu da se identifikuju prilikom snimanja ili kada ih uvećate da biste ih uklonili sa snimanja

Cilj nam je da korisnicima pomognemo da istražuju i pregledaju mesta koja ih zanimaju sa živopisnim slikama kako bi im pomogla da ispričaju priču. Bing podržava sve doprinose koji to podržavaju, ali zadržava pravo da obustavi ili ukloni korisničke naloge i/ili izbriše prosleđivanja radi ozbiljnih zloupotreba. Primeri ozbiljnih zloupotreba uključuju, ali nisu ograničeni na sledeće:

  • Otpremanje pornografskog ili odraslog sadržaja

  • Kršenje zakona o autorskim pravima otpremanjem slika koje niste preduzeli ili preuzeli

  • Faking or using photoshop to obmaad the community

  • Deljenje slika koje su zlonamljive ili mogu da oštete druge

Važno: Bing traži od korisnika da identifikuju slike koje krše gorenavedena pravila i da koriste ikonu zastavice na slikama da bi eskalirali ova kršenja za procenu i uklanjanje.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×