Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pretpostavimo da koristite automatsko sejenje za pokretanje sekundarnih baza podataka replika u grupama raspoloživosti (AG). Kada uklonite bazu podataka iz grupa raspoloživosti "Always On" pre nego što se seme završi, primetićete da SQL Server počinje da izveštava o tvrdnjama povezanim sa neuspelim operacijama automatskog semena. Pored toga, možete dobiti poruke o greškama koje su slične sledećim:

spid# Automatsko sejanje baze podataka dostupnosti 'DatabaseName' u raspoloživoj grupi 'AG' nije uspelo sa prolaznom greškom. Operacija će biti ponovo pokušana.spid# Automatsko zasejavanje baze podataka dostupnosti 'DatabaseName' u raspoloživoj grupi 'AG' nije uspelo sa prolaznom greškom. Operacija će biti ponovljena.spid# Greška: 3202, težina: 16, stanje: 1.spid# Pisanje na "{FileName}" nije uspelo: 995(U/I operacija je prekinuta zbog izlaza niti ili zahteva aplikacije.) spid# Greška: 3271, ozbiljnost: 16, stanje: 1.spid# Došlo je do nepopravljive U/I greške u datoteci "{FileName}:" 995(U/I operacija je prekinuta zbog izlaza niti ili zahteva za aplikaciju.). spid# Greška: 41169, Ozbiljnost: 16, stanje: 4.spid# Došlo je do greške prilikom pokušaja pristupa bazi podataka grupe dostupnosti sa ID 'IDNumber' u raspoloživoj grupi 'AG'.  Baza podataka o dostupnosti nije pronađena u konfiguraciji grupe raspoloživosti.  Proverite da li su ime grupe dostupnosti i ID baze podataka dostupnosti ispravni, a zatim ponovo pokušajte da izvršite komandu.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Rešenje

The issue ije rešen usledećim kumulativnim ispravkama za SQL Server:

Kumulativne ispravke za SQL Server:

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodne kumulativna ispravka. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Reference

Saznajte više o terminologiji koja Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×