Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Kada pokušate da pregledate Kompjuter grupe kontejnera do konzole Microsoft operacije Manager (mama) 2005 administratora, dobijate sledeću poruku o grešci:

0x800706be: poziv udaljene procedure nije uspeo.

Pored toga, sledeći događaji se evidentiraju u evidenciji događaja aplikacije na serveru za upravljanje mama.

Poruka 1 Poruka 2

Uzrok

Ovaj problem se javlja nakon nadogradnje operativnog sistema na serveru za upravljanje 2005 mama iz Microsoft Windows Server 2003 na Windows Server 2003 Service Pack 1 (SP1).

Rezolucija

Informacije o servisnom paketu usluga

Da biste rešili ovaj problem, nabavite najnoviji servisni paket za Microsoft operacije Menadžera za 2005. Za više informacija, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

905416 kako da nabavite najnoviji servisni paket za Microsoft operacije Menadžera za 2005

Informacije o prilagodbenom popravku

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problem koji je opisan u ovom članku. Primenite je samo na sisteme sa ovim određenim problemom. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovaj prilagodbeni popravak.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste nabavili hitni popravak.

Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom hitnom ispravkom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportNapomena Obrascu” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.

Preduslovi

Nema posebnih preduvjeta.

Ponovnim pokretanjem

Ova hitna ispravka će se ponovo pokrenuti mama usluge na serveru za upravljanje.

Informacije o zameni hitne

Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje druge prilagodbene popravke.

Informacije o datoteci

Verzija ove hitne ispravke na engleskom jeziku ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u alatki "Datum i vreme" na kontrolnoj tabli. Date Time Version Size File name
---------------------------------------------------------
08-Apr-2005 18:26 5.0.2749.21 4,041,456 Dasserver.dll

Informacije o instalaciji

Na svaki mama 2005 Management serveru na kojem je pokrenut Windows Server 2003 SP1 ili noviji servisni paketi za Windows Server 2003, morate instalirati ovaj hitni popravak. Da instalirate taj hitni popravak, slijedite ove korake:

  1. Kopirajte datoteku MOM2005-RTM-KB896989-X 86-ENU. EXE u lokalnu fasciklu ili u deljenu fasciklu na mreži.

  2. Na serveru za upravljanje, pokretanje MOM2005-RTM-KB896989-X86-ENU. EXE. Možete pokrenuti MOM2005-RTM-KB896989-X 86-ENU. EXE pomoću programa Windows Explorer ili komandnu liniju.

Napomena Ova hitna ispravka će da zaustavi i ponovo pokrene mama servis prisiljavati izmjene stupile.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”. Ovaj problem je prvo ispravljen u Microsoft operacije Menadžer 2005 servisni paket 1.

Više informacija

Za više informacija o drugim problemima koje rešava Microsoft operacije Menadžer 2005 servisni paket 1 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

905420 listu grešaka koje su ispravljene u Microsoft operacije Menadžer 2005 servisni paketi

Za više informacija o standardnoj terminologiji koristi za opisivanje softverskih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih ažuriranja

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×