Dobro došli na MSN Money

U odeljku za novac je finansija pojednostavljeni. Znam više o tvoj novac sa najbolje finansijske novosti i podataka na svetu. Rastu financije sa koristan alat i kalkulatori, bilo kada i bilo gde. Integrisali smo najpopularnija funkcije vašeg iskustva MSN Money dostaviti lak pristup informacijama na jednom mestu. Na primer:

  • Portfolio menad Er je sada u kombinaciji sa tvog watchlist.

  • Od 22 decembra 2014 više ne možete da uvezete watchlists, sada morate uneti svaku stavku.

  • Polje za pretragu ponudu za sada integrisana u odeljku "novac" na matičnoj stranici, kao i u stranici novac u traku za pretraživanje na vrhu.

  • Berzanski detalj podstranice su sada dostupne na stranici određeni akcija poput insajderom koji trguje, opcije lanac i finansijski izjave itd.

Novi MSN vam omogućava da sinhronizujete podatke preko svih uređaje i pregledačima, uključujući Web lokaciji MSN i MSN aplikacije na uređajima. Generalno najviše prilagođene stavke možete da sinhronizujete preko svoje uređaje potpisivanjem na lokaciji MSN ili MSN aplikaciju sa Microsoft nalog.

Šta se desilo...

Sve moje tehničke indikatore na tehničkih dijagrama?

Neke funkcije programa skrojena grafikoni su se promenile. Proverite stavke na tvoj watchlist ili stranice za određenu kompaniju.

Moji podaci za StockScouter, Hoovers, brifing i sl?

Neki izvori podataka su se promenile za novi MSN.com; na primer, neće više nećete naći StockScouter ili Hoovers, ali smo dodali Refinitiv. Ovo bi trebalo da pruži jedan izvor za većinu ovih podataka.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×