U odeljku za vreme je najbolji način da ti planiram dan. Po najnovijem vremenskih uslova za raditi. Vidim precizna satnica, 5 dana, i 10-dnevno prognoze   MSN vam omogućava da sinhronizujete podatke iz aplikacije preko svih uređaje i pregledačima, uključujući Web lokaciji MSN i MSN aplikacije na uređajima. Generalno gledano, najviše prilagođene stavke možete da sinhronizujete preko svoje uređaje potpisivanjem na lokaciji MSN ili MSN aplikaciju sa Microsoft nalog.

Lokacija nije otkrio moju lokaciju ispravno

Ako ne vidite lokacija:

  1. Koristite pretragu na lokacijama ili trake Bing meni da pronađete željenu lokaciju;  ili Izaberite funkciju Koristite trenutnu lokaciju u meniju "lokacije" da biste koristili GPS.

  2. Otvorite odgovarajuću lokaciju i tvoje kuće ili je omiljenapomoću menija lokacijama. Da biste dodali omiljeno mesto, morate biti prijavljeni.

Trenutno stanje vremenu nije ispravan

Ako trenutno stanje vremenu ne odgovara ono što vidite napolju:

  1. Proverite da li ako lokacija je u pravu, ako ne i možete ga ažurirati pomoću gore navedene korake.

  2. Nakon što proverite da lokacija je u pravu, i da i dalje ne vidite ispravne trenutnom stanju, vremenu tim treba da popravi nešto. Koristite Veb lokacije povratne informacije funkcija da biste naveli više detalja o problemu doživljavate tako da u vremenu MSN tim možete da rešite problem.

Ne mogu da pronađem moje omiljene

Proverite da li ste prijavljeni. Morate da se prijavite u da vide i koriste omiljena mesta. MSN matične stranice, znak u gornjem desnom uglu

Ne znam kako da promena temperatura jedinica

Možete se prebaciti na Celzijusa ili Farenhajta ni po izboru temperatura jedinice ("C" ili "F") u panorami ili ako ste prijavljeni, možete promeniti u postavke tako što ćete izabrati ime vašeg naloga u gornjem desnom uglu lokacije, a zatim izabrati Postavke.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×