Dostupna je ispravka koja sprečava poruku o grešci „0xC0000034“ kada pokušate da instalirate Windows 7 SP1 ili Windows Server 2008 R2 SP1 ili Windows Embedded Standard 7 SP1

Simptomi

Napomena Ovaj članak zamenjuje članak za bazi znanja 976902.

Važno Ovaj članak opisuje hitnu ispravku koja sprečava sledeći problem. Za više informacija o oporavku od ovog problema kada do njega već dođe, kliknite na sledeći broj članka da biste prikazali članak u Microsoft bazi znanja:

975484 Vaš računar može da se zamrzne ili da se ponovo pokrene i da prikaže crni ekran sa "0xc0000034" porukom o grešci kada instalirate servisni paket 1 u sistemu Windows 7 ili Windows 2008 R2Da biste videli korake razumljive za korisnike o tome kako da rešite taj problem nakon što se pojavi, pogledajte sledeći članak na Microsoft Veb lokaciji.

Otklanjanje greške 0xc0000034 nakon instaliranja Windows 7 servisnog paketa (SP1)

Razmotrite sledeći scenario:

 • Na računar instalirate Windows 7 servisni paket 1 (SP1) ili Windows 2008 R2 servisni paket 1 (SP1) ili Windows Embedded Standard 7 SP1.

 • Instalirate neke druge ispravke pre nego što ponovo pokrenete računar da biste dovršili proces instalacije. Druga mogućnost je da je servisni paket instaliran istovremeno sa drugim ispravkama pomoću programa Windows Server Update Services (WSUS).

U ovom scenariju računar može prestati da se odaziva ili može ponovo da se pokrene. Ako se računar ponovo pokrene, dobićete poruku o grešci koja izgleda kao sledeća na crnom ekranu:

0xC0000034

Napomena Ako računar prestane da se odaziva i vi ga ponovo pokrenete, dobijate istu poruku o grešci.

Uzrok

Do problema dolazi zato što Windows pokušava da izvrši operacije sa liste Primitive Operation Queue (POQ) dva puta tokom procesa instalacije servisnog paketa. Drugi pokušaj da se ove operacije izvrše ne uspeva (zato što su one već izvršene). Zbog toga Windows generiše grešku „0xc0000034“.

Rešenje

Trebalo bi da instalirate ovu ispravku kako biste rešili problem sa Windows 7 SP1, Windows Server 2008 R2 SP1 i Windows Embedded Standard 7 SP1 i da biste izbegli probleme sa narednim ispravkama.

Informacije o ažuriranju

Preuzimanje ispravke

Windows Update

Da biste rešili ovaj problem u u verzijama Windows 7 SP1, Windows Server 2008 R2 SP1 i Windows Embedded Standard 7 SP1, instalirajte ovu ispravku sa lokacije Windows Update.

Microsoft Download Center

Sa lokacije Microsoft Download Center možete preuzeti sledeće datoteke:

Operativni sistem

Ispravka

Sve podržane verzije operativnog sistema Windows 7 zasnovane na x86 procesorima

alternate text

Odmah preuzmite paket ispravki.

Sve podržane verzije operativnog sistema Windows 7 zasnovane na x64 procesorima

alternate text

Odmah preuzmite paket ispravki.

Sve podržane verzije operativnog sistema Windows Server 2008 R2 zasnovane na x64 procesorima

alternate text

Odmah preuzmite paket ispravki.

Sve podržane verzije operativnog sistema Windows Server 2008 R2 zasnovane na IA-64 procesorima

alternate text

Odmah preuzmite paket ispravki.

Da biste dobili više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške, kliknite na sledeći broj članka da biste prikazali članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Preuzimanje Microsoft datoteka podrške putem usluga na mreži Microsoft je skenirao ovu datoteku u potrazi za virusima. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa dostupan u trenutku objavljivanja datoteke. Datoteka se čuva na serverima sa unapređenom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćene promene datoteke.


Napomene

 • Ovaj paket ispravki morate instalirati na računar koji radi pod operativnim sistemom Windows 7 ili Windows Server 2008 R2. Ovu ispravku ne možete da instalirate na vanmrežnu sliku.

 • U Windows Server Update Services (WSUS) okruženju ova ispravka označena je stavkom „Ekskluzivno“. Ova ispravka će vam biti ponuđena samo ako ste instalirali sve druge ispravke označene stavkom „Važno“.

Preduslovi

Da biste mogli da primenite ovu ispravku, morate koristiti neki od sledećih operativnih sistema:

 • Windows 7

 • Windows 7 servisni paket 1 (SP1)

 • Windows Server 2008 R2

 • Windows Server 2008 R2 servisni paket 1 (SP1)

 • Windows Embedded Standard 7 SP1

Informacije o registratoru

Da biste koristili ispravku iz ovog paketa, ne morate da unosite bilo kakve promene u registrator.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Ne morate ponovo pokrenuti računar kada primenite ovu ispravku.

Informacije o zameni ispravke

Ova ispravka ne zamenjuje prethodno izdatu ispravku.

Informacije o uklanjanju ispravke

Ovu ispravku nije moguće ukloniti.

Informacije o datoteci

Globalna verzija ove hitne ispravke instalira datoteke sa atributima navedenim u sledećim tabelama. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u UTC vremenu (Coordinated Universal Time). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se po lokalnom vremenu zajedno sa odstupanjem za trenutno letnje/zimsko računanje vremena (DST). Pored toga, datumi i vremena se mogu promeniti kada izvršite određene operacije na datotekama.

Napomene za informacije o datotekama operativnih sistema Windows 7 i Windows Server 2008 R2
 • Datoteke koje se odnose na određeni proizvod, SR_Level (RTM, SP

 • ) i granu usluge (LDR, GDR) moguće je identifikovati pregledanjem brojeva verzija datoteka kao što je prikazano u sledećoj tabeli.

  Verzija

  Proizvod

  SR_Level

  Grana usluge

  6.1.760 1.17

  Windows 7 i Windows Server 2008 R2

  SP1

  GDR

 • GDR grane usluge sadrže samo one ispravke koje se izdaju globalno da bi rešile široko rasprostranjene i izuzetno važne probleme. LDR grane usluge, pored globalno objavljenih ispravki, sadrže i hitne ispravke.

 • MANIFEST datoteke (.manifest) i MUM datoteke (.mum) koje su instalirane za svako okruženje posebno se navode u odeljku „Dodatne informacije o datotekama za Windows Server 2008 R2 i Windows 7“. MUM i MANIFEST datoteke, kao i odgovarajuće datoteke bezbednosnog kataloga (.cat), izuzetno su važne za održavanje stanja ažuriranih komponenti. Datoteke bezbednosnog kataloga za koje nisu navedeni atributi potpisuju se Microsoft digitalnim potpisom.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×