Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

Microsoft je objavio zbirnu ispravku 1 lokalnog klijenta za Microsoft system Center Savetnik. Ova ispravka je od 22. maja 2012. Ovaj članak opisuje sledeće informacije o ažuriranju:

  • Problemi koje ispravka rešava

  • Kako da nabavite ispravku

  • Preduslovi za instaliranje ispravke


Uvod

System Center Savetnik verzije 1.1 klijenta i novije verzije kompatibilne su sa programski paketom Microsoft System Center 2012 Operations Manager. Verzija 1.1 i novije verzije dodaju nova nadgledanja i rešavaju nekoliko važnih problema. 

Ova ispravka uvodi sledeće nove funkcije:

  • Podrška za System Center 2012 Operations Manager

    Možete da koristite System Center Savetnik na istom računaru na kojem koristite System Center 2012 verziju agenta Operations Manager.

  • Analiza za Microsoft SQL Server 2012

  • Analiza za Microsoft SharePoint 2010 i novije verzije

  • Analiza za Microsoft Exchange Server 2010 i novije verzije

  • Dodatne Windows PowerShell cmdlet komande koje podržavaju pokretanje sistemskog centra Savetnik u okruženjima koja zahtevaju naloge radnji ili RunAs naloge.


Više informacija o alatki System Center Savetnik potražite na sledećoj Microsoft veb lokaciji:

Šta je novo u sistemu Center SavetnikOva ispravka rešava sledeće probleme.

1. problem

SimptomaSystem Center Savetnik prestaje da prikuplja i otprema podatke za nadgledani server. Kada dođe do ovog problema, usluga System Center Operations Manager HealthService prestaje da se odaziva i troši mnogo memorije. Iskorišćenost memorije može da premaši 1 gigabajt (GB). U ovom slučaju, možda nećete moći da zaustavite uslugu HealthService.

IzazvatiDo ovog problema dolazi zato što je tajmer koji proverava da li postoje akreditivi naloga radnje neispravno recikliran.

2. problem

SimptomaUsluga System Center Operations Manager HealthService se zatvara nakon izvršavanja procesa ažuriranja paketa Savetnik Management Pack u određenim scenarijima.

3. problem

SimptomaUsluga System Center Operations Manager HealthService je neočekivano zaustavljena nakon instaliranja usluge Microsoft Update (MU) za System Center Savetnik verzija kritičnih ispravki 1.0.2021.0.

4. problem

SimptomaSystem Center Savetnik konfiguracije ne registruje System Center agenta Savetnik System Center Savetnik serveru u oblaku.

Izazvati

Do ovog problema dolazi zato što je Machine.xml datoteka zaključana.

5. problem

SimptomaNe možete da deinstalirate system Center Savetnik agenta.

Izazvati

Do ovog problema dolazi zato što je u redu za čekanje zahteva publicKeyToken. Zbog toga agent ne zaustavlja uslugu System Center Operations Manager HealthService.

6. problem

SimptomaUklanjanje sistemskog centra za Savetnik ne čisti pravila dolaznog zaštitnog zida i URL adrese koje je rezervisao system Center Savetnik.

7. problem

Simptoma

System Center Savetnik Mrežni prolaz ne prijasni svoju verziju sve dok se usluga mrežnog prolaza ponovo ne pokrene.

Više informacija

Ažuriranje informacija

Sledeće datoteke su dostupne za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:
Preuzimanje preuzmite ispravku za System Center Savetnik paket.
Za više informacija o tome kako da preuzmete datoteke Microsoft podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Kako da od korporacije Microsoft dobijete datoteke podrške usluge na mreži
je Microsoft skenirao ovu datoteku zbog virusa. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum objavljivanja datoteke. Datoteka se skladišti na serverima unapređenim u bezbednosti koji sprečavaju neovlašćene promene u datoteci.


Napomena Dodatne informacije o tome kako da nabavite najnoviju ispravku za System Center Savetnik potražite na sledećoj Microsoft veb lokaciji:

Opšte informacije o tome kako da nabavite najnoviju ispravku za System Center Savetnik

Preduslovi

Da biste primenili ovu ispravku, na računaru morate imati verziju sistema System Center Savetnik u kojoj je broj verzije 1911 ili starija verzija instalirana na računaru.
Da biste preuzeli system Center Savetnik, idite na sledeću veb lokaciju:

System Center Savetnik

Ponovo pokreni zahtev

Morate ponovo pokrenuti računar kada primenite ovo ažuriranje.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×