Duplikat korisnika otkrivanje kolone se kreiraju u Configuration Manager

Simptomi

Nakon što je trenutni granu System Center Configuration Manager je ažurirana na verziju 1810, više duplikata kolona može da se kreira u tabeli otkrivanje podataka korisnika (User_DISC). Ako se ovo dogodi, funkcije koje se oslanjaju na aktivnog direktorijuma korisnika otkrivanje podataka, poput kolekcije ili rezultate upita ili na meti korisnika softvera raspoređivanje, može vratiti nepotpune ili netačne rezultate.

Ovaj scenario se javlja ako su ispunjeni sledeći uslovi:

  • Ažurirate verziju 1810.

  • Dodatnim atributima prikuplja aktivnog direktorijuma korisnika otkrivanje.

  • Ponovljene Nepodudaranje postoji između trenutno navedeni slučaj atributa i prethodno unete slučaj za atribut, kao što je navedeno u konzoli Configuration Manager.

Na primer, ovaj scenario može doći ako ručno dodati atribut „Opis” u konzoli Configuration Manager, uklonite, a zatim vratite u aktivnog direktorijuma korisnika otkrivanje u mala slova formatu.

Jer kolona se neprestano dodaju sve dok problem je ispravljen, SMS_Message_Processing_Engine.log datoteka može da sadrži greške koje su slične sledećoj.

Napomena Određeni tekst SQL izuzetak može se razlikovati.

Nedefinisana ili Maksimalna dužina povećala otkrivanje svojstvo: opis ~ ~ Ažuriranja otkrivanje šeme za arhitekturu korisnika sa 1 nedefinisana otkrivanje svojstava ~ ~ Kreirano kolona generacija xml za globalne tabele. < ime KOLONE = „description675” TYPENAME = „NVARCHAR” MAX_LENGTH = „32” / > ~ ~ Kreirano sto počne xml za globalne tabele. < ime tabele = „User_DISC” > ~ ~ Kreira xml kraj stola za globalne tabele. < / tabela > ~ ~ Greška: Sql izuzetak kada sredim promena šeme. System.Data.SqlClient.SqlException (0x80131904): A .NET Framework došlo je do greške prilikom izvršavanja korisnički definisanih rutina ili agregatne „spModifyGlobalTable”: ~ ~ System.Data.SqlClient.SqlException: zahtev priloženih uz previše parametara. Maksimalni broj je 2100. ~ ~

Ako se ovo dogodi, onemogućavanje aktivnog direktorijuma korisnika otkrivanja, a zatim se obratite Microsoft Support da ispravite problem podataka u okruženju.

Ova ispravka sprečava otkrivanje podataka pitanje nakon što ažurirate verziju 1810. Međutim, korektivne radnje iz Microsoft Support je neophodna za bilo koji pogođene kupce.

Da biste utvrdili da li na lokaciji je naišao na ili je osetljiv na to pitanje, i to pred vama izbegavati update da Configuration Manager verzija 1810, vidim 4490434: dupliranje korisnika otkrivanje kolona u ConfigMgr - otkrivanje skripte.

Informacije o nadopuni za System Center Configuration Manager, verzija 1810

Ova ispravka je dostupna za instalaciju u čvor ispravke i Servicing Configuration Manager konzole na lokacijama verzija 1810.

Ako tačku povezivanja usluge u režimu rada van mreže, morate ponovo da uvozite ažuriranje tako da ona je navedena u konzolu Configuration Manager.

Za više informacija, pogledajte Instalirajte ispravke za System Center Configuration Manager.

Preduslovi

Ti mora da si System Center Configuration Manager, verzija 1810 da biste primijenili ovo ažuriranje.

Informacije o ponovnom pokretanju

Ne morate ponovo pokrenuti računalo nakon primjene ove nadopune.

Informacije o zameni ispravke

Ovo ažuriranje ne zamjenjuje bilo koji prethodno objavljenu ispravku.

Informacije o datoteci

Engleska verzija ove nadopune ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Za trenutnu granu System Center Configuration Manager, verzija 1810

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Microsoft.configurationmanager.messageprocessingengine.dll

5.0.8740.1033

97,176

24-Jan-2019

01:25

x86

Reference

Instalirajte ispravke u konzoli za Configuration Manager

Saznajte više o terminologiji Microsoft koristi za opisivanje softverskih ažuriranja.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×