Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario. Imate Apple iPod koji je povezan sa računarom zasnovanim na operativnom sistemu Windows Vista putem USB veze. Zatim iskopčajte iPod sa računara. U ovom scenariju, podaci na iPod-u mogu da budu oštećeni. Do ovog problema može doći ako koristite neki od sledećih metoda da biste prekinuli vezu sa iPod-em:

  • Koristite funkciju "Bezbedno ukloni hardver" na sistemskoj traci poslova da biste prekinuli vezu sa iPod funkcijom. Zatim iskopčajte USB kabl.

  • Koristite komandu " izbaci " u programu Windows Explorer da biste prekinuli vezu sa iPod-a. Zatim iskopčajte USB kabl.

Rešenje

Informacije o servisnom paketu

Da biste rešili ovaj problem, nabavite najnoviji servisni paket za operativni sistem Windows Vista. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

935791 Nabavljanje najnovijeg Windows Vista servisnog paketa

Informacije o ažuriranju

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte ispravku 936824.Sledeće datoteke su dostupne za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:Windows Vista, 32-bitne verzije Download Download the 936824 package now.odmah preuzimaju 936824 paket. Windows Vista 64-bitne verzije Download Download the 936824 package now.odmah preuzimaju paket 936824. Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Nabavljanje Microsoft datoteka podrške sa usluga na mrežiMicrosoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Rešenje

Ako su podaci na iPod-u oštećeni, izaberite svoje iPod-ove u Apple iTunes. Zatim na kartici " Rezime " kliknite na dugme " Vrati u prethodno stanje" da biste vratili iPod na radni uslov. Apple preporučuje da uvek koristite iTunes za izbacivanje iPod-a. Da biste izbacili iPod u iTunes, u meniju " kontrole " izaberite stavku " izbaci iPod ".

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku "odnosi se na".Ovaj problem je prvi put ispravljen u operativnom sistemu Windows Vista servisni paket 1.

Više informacija

Za više informacija o ovom problemu posetite sledeću Apple Web lokaciju:

http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=305042Proizvode nezavisnih proizvođača o kojima se govori u ovom članku proizvela su preduzeća koja su nezavisna od korporacije Microsoft. Microsoft ne daje nikakvu garanciju, impliciranu ni neku drugu, u pogledu performansi ili pouzdanosti ovih proizvoda.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×