Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Kako da omogućite i promenite postavke kamere i mikrofona u Aplikaciji Clipchamp Windows

Clipchamp vam omogućava da snimate video zapise putem veb kamere, sa ili bez snimanja ekrana u isto vreme.

Ako koristite aplikaciju Clipchamp za stone računare u operativnom sistemu Windows (za razliku od pristupa clipchamp-u u prozoru pregledača Chrome ili Edge), pratite dolenavedene korake da biste omogućili, onemogućili i promenili postavke kamere i mikrofona za snimke veb kamere.

  1. Da biste počeli, pristupite našem snimanju ekrana i kamere kroz zapis & kreiranje kartice na traci sa alatkama na levoj strani projekta uređivanja video zapisa u programu Clipchamp. Tu kliknite na opciju snimanja koju želite da koristite, kao što je kamera.

  2. Pojaviće se iskačući prozor pre nego što počnete da snimate. Kliknite na dugme Dozvoli da biste dozvolili programu Clipchamp da pristupi uređaju kamere računara & mikrofon.

  3. Kada dozvolite pristup, automatski se biraju podrazumevana kamera i mikrofon. Podrazumevane uređaje možete da promenite iz 2 padajućeg menija ispod prozora snimka ako je sa računarom povezano više od 1 kamera ili mikrofona.

  4. Kliknite na crveno dugme u centru da biste započeli snimanje.

Iskačući prozor programa Access

Kako da promenite dozvole za pristup Clipchamp kameri i mikrofonu

Da biste promenili dozvole pošto ste prvobitno dozvolili pristup kao što je opisano iznad, to možete da uradite u stavki clipchamp-a u instaliranim aplikacijama postavki operativnog sistema Windows. Idite na Postavke operativnog sistema Windows – Aplikacije – instalirane aplikacije, potražite Clipchamp , a zatim kliknite na tri horizontalne tačke dugmeta da biste otvorili više opcija. Kliknite na više opcija

Slika instaliranih aplikacija.

Ovde možete da kontrolišete dozvole aplikacije za pristup kameri i mikrofonu. Ažurirane postavke će funkcionisati nakon zatvaranja i ponovnog otvaranja Windows aplikacije Clipchamp.

Slika korisnika koji dozvoljava pristup mikrofonu.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×