Napomena: Aplikacija internet Explorer 11 za računare će biti poništena i biće odsutna iz podrške 15. juna 2022 (za listu onoga što je u e-pošti pogledajte najčešća pitanja). Iste IE11 aplikacije i lokacije koje danas koristite mogu se otvoriti u Microsoft Edge režimu pregledača Internet Explorer. Saznajte više ovde.

Simptomi

Do ovog problema dolazi kada instalirate bezbednosnu ispravku 3058515 MS15-056: Kumulativnabezbednosna ispravka za Internet Explorer .

Poznati problemi u ovoj bezbednosnoj ispravki

Da biste zaštitili korisnike od potencijalno nebezbednih ActiveX instalacionih programa, očekuje se da instalacioni program za ažuriranje ne uspe pod određenim uslovima na sledećim platformama:

  • Internet Explorer 9 pokrenut na operativnim Windows Vista i Windows Server 2008

  • Internet Explorer 8 pokrenut na bilo kom operativnom sistemu

  • Internet Explorer 7 pokrenut na bilo kom operativnom sistemu

Na ovim platformama možete očekivati ActiveX neće uspeti ako koristite nalog koji nije administrator i sa omogućenim zaštićenim režimom.

Ažuriranje informacija

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte najnoviju kumulativnu bezbednosnu ispravku za Internet Explorer. Da biste to uradio, idite na lokaciju Microsoft Update. Pored toga, pogledajte tehničke informacije o najnovijoj kumulativnoj bezbednosnoj ispravki za Internet Explorer.

Napomi Ova ispravka je prvo uključena u Opis bezbednosne ispravke za Internet Explorer: 14. jul 2015. (MS15-065).

Zaokrenite posao

Da biste zaobišli ovaj problem, dodajte lokaciju na listu pouzdanih lokacija ili koristite opciju Pokreni kao administrator da biste pokrenuli Internet Explorer, a zatim instalirajte kontrolu ActiveX servera.

Više informacija

Ako instalirate ActiveX instalaciju po korisniku, instaliranje ActiveX može da ne uspe iz istih razloga na svim platformama, uključujući Internet Explorer 10 i Internet Explorer 11. U ovom scenariju možete da koristite isto zaokupanje kao što je opisano u odeljku "Zaokupanje".


Napomogućeno Ograničenje za instalaciju po korisniku neće se promeniti kasnije u kumulativnoj ispravki programa Internet Explorer.
Status

Microsoft je potvrdio da je u tome problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Pogledajte terminologiju koju Microsoft koristi za opis softverskih ispravki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×