Internet Explorer 11 za Windows Server 2012 i Windows ugrađen 8 Standard: 16. aprila 2019.

Rezime

Ova ispravka instalira Internet Explorer 11 na Windows Server 2012 i Windows ugrađeni standardni 8.

Informacije o instalaciji

Napomena Microsoft Corporation (ili kao Microsoft podružnice, zavisi od lokacije) licence ovaj dodatak sa tobom. Možete koristiti kopiju ovaj dodatak uz svaku važećom licencom kopiji Windows Server 2012 i Windows 8 ugrađeni standardni („softver”). Ne možete koristiti softver za dodatak ako nemate licencu za softver. Uslove licenciranja za softver se odnose na vaše uporabe ovaj dodatak.

Microsoft Update Catalog

Da biste dobili samostalni paket za Internet Explorer 11, idite na Web lokaciju Microsoft Update Catalog .

Usluga ažuriranja za Windows Server

Ova ispravka dostupna je kao za opcionalni ažuriranje na Windows Server Update Service (WSUS). Da biste dobili samostalni paket za Internet Explorer 11, tražite KB4492872.

Windows Update

Ova ispravka dostupna je kao opcionalna ažurirate na Windows Update. Da biste dobili samostalni paket za Internet Explorer 11, tražite KB4492872.

Preduslovi

Pre nego što instalirate ovu ispravku, morate uraditi bilo koju od sledećih:

  • Instaliraj KB4486474 ili KB4487025.

  • Instalirajte najnoviju kumulativnu bezbednosnu ispravku za Internet Explorer 10 ili najnoviji mesečne zbirnih hitnih ispravki za Windows Server 2012 i Windows ugrađeni standardni 8.

Informacije o ponovnom pokretanju

Morate ponovo pokrenuti računalo nakon primjene ove nadopune.

Informacije o zameni ispravke

Ova ispravka će zameniti Internet Explorer 10 Internet Explorer 11 na Windows Server 2012 i Windows ugrađeni standardni 8. Napomena Ovo ažuriranje se ne može primeniti na Server Core izdanje operativnog sistema Windows Server 2012.

Jezički paketi za Internet Explorer 11 dostupnih iz Windows Update kataloga samo. Da biste instalirali Internet Explorer 11 zajedno sa jezičkim paketima, postupite na sledeći način, na osnovu svoje platforme:

  • Instaliraj „Internet Explorer 11 za Windows Server 2012”, koristeći neki od metoda dostave. Onda, idi u kataloga za Windows Update i instalirajte Internet Explorer jezički paket željenog jezika koji je naveden pod istim brojem KB i ima titulu koja je slična „Internet Explorer 11 jezički paket za Windows Server 2012 (Šifra jezika)”.

  • Instaliraj „Internet Explorer 11 za Windows ugrađeni 8 Standard” koristeći neki od metoda dostave. Onda, idi u kataloga za Windows Update i instalirajte Internet Explorer jezički paket željenog jezika koji je naveden pod istim brojem KB i ima titulu koja je slična „Internet Explorer 11 jezički paket za Windows ugrađeno 8 Standard (Šifra jezika)”.

Više informacija

Imajte na umu od sledećih smernica:

  • Počevši od maja 2019, odnosi se na sledećim uslovom: da i dalje ostali sigurni na Internet Explorer, nakon što instalirate ovu ispravku, morate da instalirate „kumulativnu bezbednosnu ispravku za Internet Explorer 11 za Windows Server”2012 ili „sigurnosnim Ažuriranje za Internet Explorer 11 za Windows ugrađeni 8 Standard”, u zavisnosti od sistema.

  • Ugrađeni Windows 8 Standardni korisnici koji koristi uređivač konfiguracije slike ili čarobnjaka za zgradu slike da biste uklonili Internet Explorer 10 korisnika aplikacije možete da instalirate ovu ispravku da biste nadogradili druge datoteke platforma pregledača svoje sisteme. Internet Explorer preglednika (pokretač, ikone i prečice) neće biti instaliran u sklopu ažuriranje na svoje sisteme.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×