Sign in with Microsoft
Sign in or create an account.

Ovaj članak se odnosi na sledeći proizvod:

  • Microsoft BizTalk Adapter Pack 2.0

  • Microsoft BizTalk Adapter Pack 2010

  • Zasnovan na samostalnom WCF BizTalk Adapter za SQL Server

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Imate na računaru koji koristi Microsoft BizTalk Server 2006 R2, Microsoft BizTalk Server 2009 ili Microsoft BizTalk Server 2010.

  • Kreirajte nekoliko dobiti lokacije koje koriste je zasnovan na Windows komunikacije fondacija WCF SQL adapter za pristup podacima u bazi podataka SQL Server. Na primer, koristite adapter za WCF-prilagođeno zajedno sa sqlBinding tip povezivanja ili adapter za WCF-SQL iz BizTalk Adapter Pack 2.0 ili BizTalk Adapter Pack 2010.

  • Navedite izjavu u svojstvu obavezujući PolledDataAvailableStatement koji vraća pozitivna vrijednost za grofa red.

  • Pre nego što je adapter počne biračkih podataka iz SQL Server, SQL Server baza podataka se ažurira. Na taj način svojstvo povezivanje PolledDataAvailableStatement vraćaju vrednost null.

U ovom scenariju, zasnovane na WCF SQL adapter možda zaključati resurse SQL baze podataka za više od 30 minuta. To može blokirati aktivnosti drugih klijenata SQL baze podataka.

Uzrok

Problem se javlja jer, niveliše anketa za primanje podataka, otvara se transakciju. Ali kada je transakcija vrati bez podataka, anketa nastavlja tražiti podatke unutar transakcije. To može blokirati drugih SQL klijenata koriste isti osnovni resursi.

Rešenje

Kumulativna ispravka informacije

BizTalk Adapter Pack 2010

Hitna ispravka koja rešava ovaj problem je obuhvaćeno Kumulativna ispravka 1 za BizTalk Adapter Pack 2010.  Za više informacija o tome kako nabaviti paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja: 2539794kumulativni paket za ažuriranje 1 za BizTalk Adapter Pack 2010

BizTalk Adapter Pack 2.0

Hitna ispravka koja rešava ovaj problem je obuhvaćeno Kumulativna ispravka 2 za BizTalk Adapter Pack 2.0. Za više informacija o tome kako da nabavite paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2531605 Kumulativna ispravka paket 2 za BizTalk Adapter Pack 2.0

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Reference

Za više informacija o tome kako se primaju guraљ splav podatke sa SQL servera, koristeći WCF kanal, posetite sledeću MSDN Web stranicu:

Primanje zasnovane na biračkim promene podataka poruke iz SQL Server pomoću modela WCF kanal

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×