Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Nakon što ste dodali sedam ili više BizTalk domaćini BizTalk grupi u Microsoft BizTalk Server 2010, obradom Monitor BizTalk Server SQL Server Agent ne pokreće na prvom koraku u Proveri pitanjima u svim MessageBoxes i DTA . Pored toga, poruku o grešci koja je slična sledećoj se evidentira u istoriji posao:

Datum Datum vremeID koraka evidencije podatke o zaposlenju (Monitor BizTalk Server (BizTalkMgmtDb)) 1Server ime serveraproverite ime posao ime monitora BizTalk Server (BizTalkMgmtDb) korak pitanja u svim MessageBoxes i DTADuration 00:00:02Sql 15Sql ozbiljnosti ID poruke 102Operator poslao mejl neto operater je poslao Operator pozvala ponovnih pokušaja 0MessageExecuted kao korisnik: korisnik. Unclosed znak navoda posle niski znakova „u”. [SQLSTATE 42000] (Greška 105) Neispravna sintaksa blizu „u”. [SQLSTATE 42000] (Greška 102). Na korak nije uspelo.

Napomena Broj domaćini koji su potrebni da dođe do ovog problema zavisi od toga dužina imena domaćina. Ako je svako ime domaćina dugo jedan znak, do ovog problema dolazi kada dodajete devet ili više domaćini BizTalk grupi.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što mali dužinu maksimalnog broja znakova promenljiva koja se koristi u SQL Server Agent posao Monitor BizTalk Server . Kada mnogi domaćini postoje u BizTalk grupu, dužinu karakter ovaj promenljivu premašuje dužinu maksimalnog broja znakova.

Rešenje

Kumulativna ispravka informacije

Za više informacija o tome kako da nabavite paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2497789 Kumulativna ispravka paket 1 za BizTalk 2010.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija

Za više informacija o tome kako da nadgledate BizTalk servera, posetite sledeću MSDN Web lokaciji:

Kako da nadgledate BizTalk serveraZa više informacija o hitnim ispravkama BizTalk Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2003907 Informacije o hitnim ispravkama BizTalk Server

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×