Ispravka: Poruka o grešci kada instalirate izdanje SQL Server 2008 Express na računaru koji radi pod kineskom tradicionalnom verzijom operativnog sistema Windows Vista za Hongkong: "Doslednost saća registratora za performanse"

Microsoft distribuira Ispravke za Microsoft SQL Server 2008 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje sql Server 2008 ispravke.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario. Pokušavate da instalirate englesku verziju izdanja SQL Server 2008 Express na računaru koji radi pod kineskom tradicionalnom verzijom operativnog sistema Windows Vista za Hong Kong. Kada pokrenete instalacioni program, dobijate sledeću poruku o grešci:

Doslednost registratora brojača performansi

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što SQL Server ne pokrene pravilo globalne instalacije PerfmonCounterNotCorruptedCheck kada instalirate SQL Server 2008.

Rešenje

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj iskaznoj iska 5 za SQL Server 2008 servisni paket 1. Za više informacija o ovom paketu kumulativnih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

975977 Kumulativna ispravka paket 5 za SQL Server 2008 servisni paket 1Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravki sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje sql Server 2008 ispravke. Microsoft preporučuje da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravki koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

970365 SQL Server 2008 gradi koje su objavljene nakon što je SQL Server 2008 servisni paket 1 objavljenMicrosoft SQL Server 2008 hitne ispravke se kreiraju za određene SQL Server servisne pakete. Hitnu ispravku za SQL Server 2008 Service Pack 1 morate primeniti na instalaciju servisnog paketa SQL Server 2008 Service Pack 1. Podrazumevano je da je svaka hitna ispravka koja je obezbeđena u SQL Server servisnom paketu uključena u sledeći SQL Server servisni paket.

Rešenje

Upozorenje Do ozbiljnih problema može doći ako nepravilno izmenite registrator pomoću alatke "Uređivač registratora" ili pomoću drugog metoda. Ovi problemi mogu zahtevati ponovnu instalaciju operativnog sistema. Microsoft ne može da garantuje da se ovi problemi mogu rešiti. Izmenite registrator na sopstveni rizik.Da biste zaobišli ovaj problem, sledite ove korake:

  1. Kreirajte sledeći potključ registratora:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Perflib\004

  2. Kreirajte sledeće dve stavke registratora tipa više niski:

    • Brojaи

    • Pomognem

  3. Otvorite sledeću stavku registratora i zapazitena vrednost: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Perflib\0404\Counter

  4. Kopirajte i nalepite vrednost koju ste zabeležili u koraku 2 na sledeću stavku registratora:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Perflib\004\Counter

  5. Otvorite sledeću stavku registratora i zapazitena vrednost: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Perflib\0404\Help

  6. Kopirajte i nalepite vrednost koju ste zabeležili u koraku 5 na sledeću stavku registratora: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Perflib\004\Help

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Za više informacija o postepenom modelu servisiranja za SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

935897 Postepeni model servisiranja dostupan je od SQL Server tima za isporuku hitnih ispravki za prijavljene problemeZa više informacija o šemi imenovanja za ispravke za SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

822499Nova šema imenovanja za pakete softverskih ispravki za Microsoft SQL ServerZa više informacija o terminologiji softverskih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×