Ispravka: Poruka o pogrešci kada koristite čarobnjak za skripte za generisanje skripte za uskladištene procedure u SQL Server 2008 ili SQL Server 2008 R2

Radite bilo gde na bilo kom uređaju sa uslugom Microsoft 365

Nadogradite na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa najnovijim funkcijama i ispravkama.

Nadogradi odmah

BUG #: 127438 (Content Maintenance)
VSTS bug number: 401652

Microsoft distribuira Microsoft SQL Server 2008 ili Microsoft SQL Server 2008 R2 popravlja kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su kumulativne ispravke, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodne SQL Server 2008 ili SQL Server 2008 R2 popravi za javnost.

Simptomi

U Microsoft SQL Server 2008 ili Microsoft SQL Server 2008 R2, koristite čarobnjak za skripte za generisanje skripte za uskladištene procedure u bazi podataka. Međutim, dobijate sledeću poruku o grešci:

Već postoji jedan otvoren DataReader povezane sa ovom komandom koji prvo moraju biti zatvorene. (System.Data)

Do ovog problema dolazi pod sledećim uslovima:

  • Baza podataka se koristi za uparivanje dvobajtnih znakova kao što je korejski, kineski ili japanski.

  • Imena uskladištene procedure sadrže dvobajtne znakove.

  • Uskladištene procedure su parametri.

Uzrok

Čarobnjak za skripta koristi funkcionalnosti na Microsoft .NET Framework. Do ovog problema dolazi zato što se mašina baze podataka SQL servera i .NET Framework izvršavanje dvobajtnih poređenja na različite načine. Ovo ponašanje dovodi mašine za SQL Server bazu podataka da ne prihvati dvobajtnih niske koji je prošao pored .NET Framework.

Rešenje

Kumulativna ispravka informacije

SQL Server 2008 R2

Fix za ovaj problem je prvi put pušten u Kumulativna ispravka 2. Za više informacija o tome kako da nabavite ovaj paket Kumulativna ispravka za SQL Server 2008 R2, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2072493 Kumulativna ispravka paket 2 za SQL Server 2008 R2Napomena Jer se gradi su kumulativne, svako novo izdanje Ispravka sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodne SQL Server 2008 R2 popraviti za javnost. Preporučujemo da imate u vidu primenjujete najnovije objavljivanja ispravka koji sadrži ovu zakrpu. Za više informacija, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

981356 SQL Server 2008 R2 gradi objavljene nakon što je pušten je SQL Server 2008 R2

SQL Server 2008

Fix za ovaj problem prvi put pušten u kumulativno ažuriranje 8 za SQL Server 2008 Service Pack 1. Za više informacija o ovom paketu Kumulativna ispravka, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

981702 Paket za kumulativno ažuriranje 8 za SQL Server 2008 servisni paket 1Napomena Jer se gradi su kumulativne, svako novo izdanje Ispravka sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodne SQL Server 2008 popraviti za javnost. Preporučujemo da imate u vidu primenjujete najnovije objavljivanja ispravka koji sadrži ovu zakrpu. Za više informacija, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

970365 SQL Server 2008 gradi objavljene nakon što je pušten je SQL Server 2008 servisni paket 1Hitnih ispravki za Microsoft SQL Server 2008 su kreirani za određene servisne pakete za SQL Server. Morate primijeniti hitni popravak SQL Server 2008 servisni paket 1 za instalaciju za SQL Server 2008 Service Pack 1. Po podrazumevanim postavkama, neki hitni popravak koji je obezbeđen u servisni paket za SQL Server je uključena u novi servisni paket za SQL Server.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Reference

Za informacije o inkrementalnom servisiranje Model za SQL Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

935897 Incremental Model za servisiranje je dostupna iz SQL Server tima da dostavi hitnih ispravki za prijavljenih problemaZa više informacija o imenovanju šemi ažurirane verzije SQL servera, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

822499Nova šema imenovanja za pakete za dopunu softvera Microsoft SQL ServerZa više informacija o terminologiji za ažuriranje softvera, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih ažuriranja

Author (SME): v-jc
Writer: v-vincli
Tech Reviewer: yqsu
Editor: v-chliao

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×