Ovaj članak se odnosi na sledeći proizvod:

  • BizTalk Adapter Pack 2.0

  • BizTalk Adapter Pack 2010

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Koristite zasnovanih na Microsoft Windows komunikacije fondacija WCF SAP adapter u Microsoft BizTalk Adapter Pack 2.0 ili Microsoft BizTalk Adapter Pack 2010 za slanje zahteva u SAP sistem.Napomena Zasnovane na WCF SAP adapter je poznat i kao Microsoft BizTalk Adapter za sistem mySAP poslovni apartman 3.0.

  • Neke ključeve registra od brojača performansi zasnovane na WCF SAP adaptera su oštećene.

U ovom slučaju, dobijate sledeću poruku o grešci:

System.TypeInitializationException: Initializer je tip za „Microsoft.Adapters.SAP.SapPerfCounters” je izbacio izuzetak. ---> System.InvalidOperationException: kategorija ne postoji. u System.Diagnostics.PerformanceCounterLib.CounterExists (mašina niske, niske kategorije, niske pulta) na System.Diagnostics.PerformanceCounterCategory.CounterExists (counterName niske, niske ImeKategorije, niska machineName) u System.Diagnostics.PerformanceCounterCategory.CounterExists (counterName niske, niske ImeKategorije) na Microsoft.Adapters.SAP.SapPerfCounters... cctor()

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što je zasnovan na WCF SAP adapter ne bavi InvalidOperationException izuzetak.

Rešenje

Kumulativna ispravka informacije

Za BizTalk Adapter paket 2010

Hitna ispravka koja rešava ovaj problem je obuhvaćeno Kumulativna ispravka paket 2 za BizTalk Adapter Pack 2010. Za više informacija o tome kako da nabavite ovaj paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:2572999kumulativni paket za ažuriranje 2 za BizTalk Adapter Pack 2010

BizTalk Adapter Pack 2.0

Hitna ispravka je dostupna za rješavanje tog problema. Ovaj prilagodbeni popravak dostupan pojedinačno i je obuhvaćeno Cumulative Update 3 za BizTalk Adapter Pack 2.0. Za više informacija o tome kako da nabavite paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2557150 Kumulativna ispravka paketa 3 za BizTalk Adapter Pack 2.0

Reference

Za više informacija o hitnim ispravkama BizTalk Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2003907 Informacije o hitnim ispravkama BizTalk ServerZa više informacija o performansama brojači, posetite sledeću MSDN Web lokaciji:

Opšte informacije o performansama brojača

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×