Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Imate računar koji radi pod sistemom Microsoft BizTalk Server 2010.

  • Svojstvo Komponenta elementa za razdvajanje (ISA16)skup znakova i znakova za razdvajanje postavke za zabavu sa manje od vrednost char znak (<) ili 0x3C heksadecimalnu vrednost.

  • Podesite kuliиina operacija za obradu elektronskih podataka Interchange (EDI) poruka za zabavu.

U ovom scenariju, EDI asembler ne funkcioniše ispravno, i generiše se na XMLException . Pored toga, poruku o grešci koja je slična sledećoj se evidentira u evidenciji aplikacije:

Ime evidencije: ApplicationSource: BizTalk ServerEvent ID: 5754Task kategorija: BizTalk ServerLevel: ErrorKeywords: ClassicUser: N / ADescription:A poruka poslata adapteru „Datoteke” na portu slanje „< Pošalji ime porta >” sa URI „< URI >” je sus pended.  Detalji greške: došlo je do otkazivanja izvršava naftovod slanje: „Microsoft.BizTalk.Edi.DefaultPipelines.EdiSend, Microsoft.BizTalk.Edi.EdiPipelines, verzija = 3.0.1.0, kultura = neutralan, PublicKeyToken = 31bf3856ad364e35” izvor: „EDI asembler” Slanje Port: „< poslati ime porta >” URI: „< URI >” razlog: ime ne može početi sa u ' <' lik, heksadecimalnu vrednost 0x3C. Linija 1, postavite 430.

Napomena Ovaj problem ne dođe ako svojstvo Komponenta elementa za razdvajanje (ISA16) na vrednost char dvotačke (:) ili ako ne konfigurišete kuliиina operacija za Edija poruke.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što mogu da grupisanja operacije manje nego vrednost char znak (<) ili 0x3C vrednost kao znak za razdvajanje.

Rešenje

Kumulativna ispravka informacije

Hitna ispravka koja rešava ovaj problem je obuhvaćeno Kumulativna ispravka paket 2 za BizTalk Server 2010.Za više informacija o tome kako da nabavite paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2573000 Kumulativna ispravka paket 2 za BizTalk Server 2010

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Reference

Za više informacija o tome kako konfigurirati postavke skup znakova i znakova za razdvajanje , posetite sledeću MSDN Web lokaciji:

Kako konfigurirati postavke skup znakova i znakova za razdvajanjeZa više informacija o konfigurisanju kuliиina operacija, posetite sledeću MSDN Web lokaciji:

Kako konfigurirati kuliиina operacijaZa više informacija o hitnim ispravkama BizTalk Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2003907 Informacije o hitnim ispravkama BizTalk Server

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×