Izvor: Microsoft Support

BRZO OBJAVLJIVANJE

BRZI ČLANCI ZA OBJAVLJIVANJE PRUŽAJU DIREKTNO IZ MICROSOFT ORGANIZACIJE PODRŠKE. INFORMACIJE KOJE SE NALAZE OVDE KREIRAJU SE U ODGOVORU NA NOVE ILI JEDINSTVENE TEME ILI SU NAMENJENE DA DOPUNU DRUGE INFORMACIJE O BAZI ZNANJA.

ĐENJEM

Ovaj članak sadrži objašnjenja o tome kako da instalirate i konfigurišete upravljačke programe OLE za prodaju (OPOS) za upravljački program za MagTek USB mini-magnetni niz čitača u usluzi Microsoft Dynamics trgovinski sistem (RMS).

Više informacija

Informacije i rešenje u ovom dokumentu predstavljaju trenutni prikaz korporacije Microsoft u sledećim temama od datuma izdavanja. Ovo rešenje je dostupno preko korporacije Microsoft ili putem dobavljača nezavisnog proizvođača. Microsoft ne preporučuje izričito dobavljača usluge nezavisnog proizvođača ili rešenje nezavisnog proizvođača koje ovaj članak može da Opiљi. Moguće je da postoje i drugi dobavljači nezavisnih proizvođača ili rešenja nezavisnog proizvođača koja ovaj članak ne opisuje. Budući da Microsoft mora da reaguje na promene na tržišne uslove, ove informacije ne bi trebalo tumačiti tako da se Microsoft. Microsoft ne može da garantuje ili odobrava tačnost bilo koje informacije ili rešenje koje prezenra Microsoft ili neki od navedenih nezavisnih dobavljača.

Microsoft ne daje nikakva garancija i isključuje sva predstavljanja, garancije i uslove bilo što ekspresno, implicitno ili zakonski. To uključujete, ali niste ograničene na izjave, garancije ili uslove za zvanje, nekršenje, zadovoljavajuće uslove, pristupačnije i prikladnije za određenu namenu, u odnosu na uslugu, rešenje, proizvod ili bilo koji drugi materijal ili informacije. Nijedan događaj Microsoft neće biti odgovoran za bilo koje rešenje koje ovaj članak pomene.

Obratite pažnju na aplikaciju MagTek da biste utvrdili da li su MSR kompatibilni sa OPOS upravljačkim programima. Da biste kontaktirali MagTek, pozovite 651 415-6800.

Da biste podesili i konfigurisali OPOS upravljačke programe za čitač MagTek USB mini-magnetni Pope tako da se može koristiti u Microsoft Dynamics RMS Office operacijama, slijedite ove korake:

 1. Preuzmite MagTek USB & umetnite instalaciju upravljačkog programa čitača sa sledeće MagTek Veb lokacije i sačuvajte je na pristupajenoj lokaciji:
  http://www.magtek.com/support/Software/demo_programs/usb_swipe_insert.asp

 2. Kliknite dvaput na instalacionu datoteku 99510026.exe.

 3. Prihvatite sve podrazumevane postavke tokom instalacije.

 4. Kliknite na dugme Start, izaberite stavku Svi programi, izaberite stavku magtek, a zatim izaberite stavku magtek usbsr SR.

 5. Izaberite stavku učita datoteka i izaberite stavku Promeni u Hid.txt iz fascikle C:\Program Files\MagTek\USBMSR.

 6. Zatvorite prozor.

 7. Preuzmite instalaciju upravljačkog programa za prevlačenje MagTek USB (HID) sa sledeće MagTek Veb lokacije i sačuvajte je na pristupajenoj lokaciji:
  http://www.magtek.com/support/Software/programming_tools/drivers/usb_hid_swipe.asp

 8. Kliknite dvaput na instalacionu datoteku 99510069.exe. Zatim opozovite izbor datoteka za instaliranje na čvrstom disku.

 9. Kliknite dvaput na fasciklu Win2KXP .

 10. Kliknite desnim tasterom miša na Mthidsenior. inf , a zatim kliknite na dugme Instaliraj.

 11. Kliknite na dugme Starti izaberite stavku Pokreni.

 12. Otkucajte MTHIDCFG da biste otvorili uslužni program za konfigurisanje, a zatim kliknite na dugme u redu.

 13. Izaberite dostupni port iz uslužnog programa za konfigurisanje, a zatim kliknite na dugme u redu.

 14. Ponovo pokrenite računar.

 15. Priložite Magtek MSR uređaj na bilo koji USB port.

 16. Preuzmite instalaciju MagTek MTD i OPOS upravljačkog programa sa sledeće MagTek Veb lokacije i sačuvajte je na pristupajenoj lokaciji:
  http://www.magtek.com/support/Software/programming_tools/drivers/mtd_opos.asp

 17. Kliknite dvaput na 99510013.exe instalacionu datoteku. Zatim opozovite izbor datoteka za instaliranje na čvrstom disku.

 18. Kliknite dvaput na Setup.exe u Dezipovanoj Disk1 da biste započeli instalaciju.

 19. Tokom instalacije prihvatite podrazumevane postavke osim kada se od vas zatraži da izaberete funkcije koje ćete instalirati. Morate da izaberete opcije za prevlačenje opos podrške i priključka .

 20. U prozoru uslužnog programa za konfiguraciju MagTek MTD, Podešavanje prepoznatljivih imena za priključni čitač i Virtuelni port za port koji ste dodelili u 3.

 21. Kliknite na dugme Konfiguriši, izaberite stavku fizički port za USB, a zatim kliknite na dugme u redu.

 22. Kliknite na dugme Završi.

 23. Ponovo pokrenite računar.

 24. Kliknite na dugme Starti izaberite stavku Pokreni.

 25. Otkucajte cmd, a zatim kliknite na dugme u redu.

 26. Otkucajte sledeće komande, jednu po jednu, a zatim pritisnite taster ENTER :

  CD C:\Program files\Magtek\Mtdinstall

  Omtdcfg –c 0x01

  Omtdcfg -l
 27. Proverite da li je Magtek uređaji konfigurisan za MSR uređaj za uređaje podešen na priključak upravljački program za prevlačenje (priključni čitač/232), a zatim kliknite na dugme u redu.

 28. Kliknite na dugme Starti izaberite stavku Pokreni.

 29. Otkucajte sledeću komandu, a zatim kliknite na dugme u redu

  regsvr32 OMTDMSR.ocx
 30. Kliknite na dugme u redu kada vam bude zatraženo da pošaljete sledeću poruku:

  DLLRegisterServer u oxmsr. ocx je uspeo.

 31. Ponovo pokrenite računar.

 32. Kliknite na dugme Starti izaberite stavku Pokreni.

 33. Otkucajte C:\Program Files\MagTek\MTDInstall\MSRExample.html, a zatim kliknite na dugme u redu da biste otvorili primer "Magtek Vibskriptor".

 34. Kliknite na dugme Otvori/pribudi/omoguжi.

 35. U dijalogu ActiveX kontrole kliknite na dugme da .

 36. Brzo prevucite karticu koja sadrži magnetnu traku kroz čitač.

 37. Proverite da li se podaci magnetne linije pojavljuju u zapisu "praćenje 1", pratite 2 podatakai pratite 3 polja sa podacima.

 38. Kliknite na dugme Zatvori.

 39. Kliknite dvaput na datoteku "MFCClient4CO.exe" u sledećoj fascikli da biste otvorili prozor MSR QA tester:
  C:\Program Files\MagTek\MTDInstall

 40. Izaberite stavku upravljački izbor za prevlačenje priključka. MSR , a zatim kliknite na dugme Otvori.

 41. Brzo prevucite karticu i podaci moraju biti prikazani na sledeći način:

  <Swipe Card Anytime>

  Track 1: B^SUPERVISOR2^

  Track 2: 9227346343000050=496052
 42. U upravljaču za operacije skladišta, na meniju baza podataka , prijavite se na registre, a zatim izaberite stavku dnevnik lista.

 43. Izaberite registar, a zatim stavku Svojstva. 44. Kliknite na karticu MSR .

 45. Označi da je čitač magnetnih pruga omogućen za ovaj registar, otkucajte Port-Powered brzo prevucite čitača. MSR u polju opos uređaj, a zatim kliknite na dugme u redu.

 46. Ponovno pokretanje POS operacija prodavnice.

Insinu

Za više informacija o tome kako da rešite grešku u kojoj se kreditna kartica odbije kada koristite magnetni čitač trake (MSR) u Microsoft Dynamics RMS Office operacijama ili u Microsoft Dynamics Pointu prodaje, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

836448 Kreditna kartica se odbija kada koristite magnetnu traku čitač (MSR) u Microsoft Dynamics RMS prodavnici ili u Microsoft Dynamics Pointu prodajeza više informacija o tome kako da podesite i konfigurišete "Ingenico i6550" MSR, potpis za hvatanje, PIN tabla za snimanje koda u usluzi Microsoft Dynamics trgovinski sistem Management Office operacije 2,0 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

935588 Kako da omogućite uređaj "Ingenico i6550" u usluzi Microsoft Dynamics trgovinski sistem Office Ops usluge 2,0za više informacija o tome kako da podesite skenere i MSR uređaje za korišćenje uz Microsoft Dynamics-mesto prodaje, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

897005 Kako da podesite skenere i MSR uređaje za korišćenje sa Microsoft Dynamics-Pointom prodaje

ODRICANJE odgovornosti

MICROSOFT I/ILI NJENI DOBAVLJAČI NE DAJU IZJAVE ILI GARANCIJE O PRIKLADNOSTI, POUZDANOSTI ILI PRECIZNOSTI INFORMACIJA KOJE SE NALAZE U DOKUMENTIMA I SRODNOJ GRAFICI OBJAVLJENOJ NA OVOJ VEB LOKACIJI ("MATERIJALI") ZA BILO KOJU NAMENU.

MATERIJALI MOGU DA UKLJUČE TEHNIČKE GREŠKE ILI TIPOGRAFSKE GREŠKE I MOGU DA SE REDIGOVAJU U BILO KOM TRENUTKU BEZ NAJAVE. U MAKSIMALNU MERU KOJA JE DOZVOLJENA VAŽEĆIM ZAKONOM, MICROSOFT I/ILI NJENI DOBAVLJAČI SU SE ODRIČALI I ISKLJUČILI SVE IZJAVE, GARANCIJE I USLOVE DA LI EKSPRESNO, OGRANIČENJE ILI STATUTORY, UKLJUČUJUĆI, ALI NE OGRANIČAVAJUĆI SE NA IZJAVE, GARANCIJE ILI USLOVE ZVANJA, NEKRŠENJE, ZADOVOLJAVAJUĆE USLOVE ILI KVALITET, SPOSOBNOST PRODAJE I PRIKLADNOST ZA ODREĐENU NAMENU, UZ POŠTOVANJE MATERIJALA.

Insinu

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×