Kako da onemogućite automatsku proxy keširanje u programu Internet Explorer

Rezime

Kada podesite Internet Explorer da biste koristili skripte za automatsku proxy konfiguraciju, to kešira proxy servera koja se dobija od strane FindProxyForURL poziv. Mehanizam za keširanje (Automatska Proxy rezultat keš memorija) vrši se na osnovu domaćina (to jest, ne na osnovi URL). Ovo vas sprečava da koriste različite zastupnike da biste pristupili istom Web serveru. Sledeći slučaj uzorak pokazuje takvo ponašanje: • Konfigurisanje Web servera koji se zove „Webserver” sa dva virtuelne fascikle: „/ prijava” i „/ testiranje”.

 • Kreirajte sledeća PAC datoteka:

  function FindProxyForURL (url, host)
  {
  if shExpMatch (url, "http://webserver/login") return "DIRECT";
  else return "PROXY myproxy:80; PROXY mybackupproxy:80";
  }
 • Da podesite Internet Explorer da biste koristili ovu datoteku PAC.

 • Pokrenite Internet Explorer i upišite Web adresu:

  http://webserver/loginInternet Explorer se učitava datoteku PAC i ispravno koristi direktnu vezu.

 • Kada će se pojaviti na stranici za prijavljivanje, upišite http://webserver/test. Ako koristite Nadgledanje mreže, možete posmatrati da je pristup „http://webserver/test” i dalje koristi direktnu povezanost umesto jednog vraćene zastupnika.

Više informacija

Keš za rezultat automatska Proxy je doping koji je dodao na Internet Explorer 5.5 i novije. Svrha keša je da se smanji na strani klijenta obrada automatsku proxy konfiguraciju scenario. Kada se povežete na Internet lokaciju, funkcija FindProxyForURL se koristi da bi odredio da li treba koristiti proxy server i koji proxy servera da biste koristili. Internet Explorer 5.5 i kasnije prvi čekove keš za rezultat automatska proxy servera da biste utvrdili da li proxy server je koristi da poveže domaćin na prethodni pokušaji. Ako ovo ne uspe, to označava da je ovo prvi pokušaj da se povežete sa domaćin tokom trenutne sesije i normalno proxy za otkrivanje logika se odnosi.

Ako se skripte za automatsku proxy konfiguraciju je konfigurisan da se koristi i Internet Explorer nije mogao da ga uzme sa mrežom (bilo ukoliko je omogućen Automatski otkrij postavke opcija ili Koristi skriptu za automatsku konfiguraciju ), na Automatska Proxy rezultat keš ažurirana na ime hosta pristupanja i kompletan set proxy servere dobijen raščlanjivanje scenario. U primeru, ima li ime hosta koji je utvrdio da koristite proxy server će imati „PROXY myproxy:80; PROXY mybackupproxy:80” dodati keš za rezultat automatska proxy servera.

U ovom slučaju, „myproxy” se koristi za svaki naredni pristup sa korisnikovog imena hosta i automatsku proxy konfiguraciju scenario nije ponovo obrađeno. Ako „myproxy” nepristupačan odjednom, dogodi na sledeći način:

 • Proxy server „myproxy” se dodaje na listu loše proxy servere.

 • „Mybackupproxy” proxy servera izabrana je služiti zahtev za ime hosta su u pitanju, uzeta iz keš za rezultat automatska proxy servera.

 • Ako veza bude uspešna, „mybackupproxy” koristi se u naredni zahteve za ova imena hosta tokom istu sesiju pregledanja.

Ako svi proxy serveri se vratio iz automatsku proxy konfiguraciju scenario nepristupačne, a zatim dobijate poruku o grešci „Stranicu nije moguće prikazati” u programu Internet Explorer (što bi se desilo ako statički proxy server iznenada nepristupačan).

Ovo omogućava preuzimanje proxy servera i dalje doći čak i ako je omogućeno automatsko priručnu memoriju proxyja rezultat, ali to vam ne dozvoljava da odredite drugi proxy server za na istog imena hosta, ali za instance, za različite URL, kao u primeru. Ako je to potrebno, onda možda želite da onemogućite funkciju automatskog priručnu memoriju proxyja rezultat. Rezultat će biti na strani klijenta obrade zahteva svaki po koji je izdat od strane programa Internet Explorer. Kao rezultat toga, performanse programa Internet Explorer može biti narušena u zavisnosti od logika automatske skripte za konfigurisanje proxy servera i njegovu veličinu. Da biste onemogućili automatsko priručnu memoriju proxyja rezultata, koristite jedan od sledećih metoda.

Napomena Ako onemogućite automatsku proxy keširanje Internet Explorer performanse može uticati na.

1. metod: Modificiranju registra

Važno Ovaj odeljak, metod ili zadatak sadrži korake koji objašnjavaju kako da izmenite registrator. Međutim, može doći do ozbiljnih problema ako pogrešno izmenite registrator. Stoga, uverite se da pažljivo pratite ove korake. Radi dodatne zaštite, napravite rezervnu kopiju registratora pre nego što ga izmenite. Zatim, možete da vratite registrator ako dođe do problema. Za više informacija o tome kako da napravite rezervnu kopiju i vratiti registar, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

322756 kako izraditi sigurnosnu kopiju i vratiti registar u sustavu Windows

Možete onemogućiti automatsko priručnu memoriju proxyja rezultat koristeći sledeći ključ registratora:


HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet postavke

Vrednost: EnableAutoproxyResultCache
Tip: REG_DWORD
Vrednost podataka: 0 = Onemogući keširanje; 1 (ili ključ nije prisutan) = Omogući automatsku proxy keširanje (ovo je podrazumevano ponašanje)Ako ključ registratora nije prisutna, možete da kreirate ključ registratora koristeći sledeću datoteku registratora:

Windows uređivač registratora verzije 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings]"EnableAutoProxyResultCache"=dword:00000000"

2. metod: Izmenite postavke pravila grupe

 1. Kliknite na dugme Start, izaberite stavku Pokreni, upišite gpedit.msc, a zatim kliknite na dugme u redu.

 2. U Group Policy Object Editor, dvaput kliknite na Korisnička konfiguracija računara\Administrativni Templates\Windows Components\Internet Explorer.

 3. Kliknite dvaput na stavku Onemogući keširanje od Auto-Proxy skripte.

 4. Kliknite da biste omogućili, a zatim kliknite na dugme u redu.

Možda ćete morati koristiti ovaj ključ registratora, ako se povezujete pomoću proxy servera koji vodi bezbedne i nepouzdane zahtjeve na istom serveru. Jedan primer ovakvo ponašanje je softver za lignje Proxy Server. Zato što Internet Explorer obično kešira informacije o portu, to možda ne poslati zahtev za bezbednu preko ispravan broj porta kada pokuša da pošalje bezbedne i nepouzdane odgovore na istom serveru, ali na drugi port brojeva.

Za više informacija o dodavanja liste loše proxy servera, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

320507 Internet Explorer ponovo pokušati loše proxy servera za 30 minuta

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×