Kako da postavite lozinku za nalog gosta

Autor:

"Soumitra Sengupta MVP"

PRAVNA RJEŠENJA ZA SADRŽAJ U ZAJEDNICI

KORPORACIJA MICROSOFT I/ILI NJENI ODGOVARAJUĆI DOBAVLJAČI NE ČINE NIKAKVE IZJAVE O PRIKLADNOSTI, POUZDANOSTI ILI ISPRAVNOSTI INFORMACIJA I SRODNIH GRAFIKA KOJE SE OVDE NALAZE. SVE TAKVE INFORMACIJE I SRODNA GRAFIKA OBEZBEĐUJU SE "KAKAV JESTE" BEZ GARANCIJE BILO KOJE VRSTE. KORPORACIJA MICROSOFT I/ILI NJENI ODGOVARAJUĆI DOBAVLJAČI NE TVRDE SVE GARANCIJE I USLOVI U VEZI SA OVIM INFORMACIJAMA I SRODNIM GRAFIKAMA, UKLJUČUJUĆI SVE PODRAZUMEVANE GARANCIJE I USLOVE ZA PRODAJU, PRILAGOĐENOST ODREĐENOJ NAMENI, RADNE POTREBE, TITULE I NEPOVREDIVOST. IZRIČITO SE SLAŽETE DA MICROSOFT I/ILI NJEGOVI DOBAVLJAČI NEĆE BITI ODGOVORNI ZA BILO KOJE DIREKTNE, INDIREKTNE, KAZNENE, SLUČAJNE, POSEBNE, POSLEDIČNE ŠTETE ILI BILO KOJU ŠTETU, BEZ OGRANIČENJA, ŠTETE ZA GUBITAK KORIŠĆENJA, PODATKE ILI PROFIT, KOJI PROISTIČU IZ ILI NA BILO KOJI NAČIN POVEZAN SA UPOTREBOM ILI NEMOGUĆNOŠĆU KORIŠĆENJA INFORMACIJA I SRODNIH GRAFIKA KOJE SE NALAZE U OVOM DOKUMENTU, BILO DA SE RADI O UGOVORU, TORT, NEMARNOSTI, STROGI ODGOVORNOSTI ILI NEKOM DRUGOM, ČAK I AKO SU KORPORACIJI MICROSOFT ILI BILO KOJI OD NJEGOVIH SNABDEVAČA SAVETOVANO

Rezime

Nalog gosta omogućava pristup računaru za sve korisnike koji nemaju korisnički nalog na računaru. Po podrazumevanoj vrednosti, ne zahtevate nikakvu lozinku ili ne možete kreirati lozinku za ovaj nalog. Ipak, ako želite da postavite lozinku za ovaj nalog gosta, to možete lako da uradite.

Saveti 

Nalog gosta omogućava pristup računaru za sve korisnike koji nemaju korisnički nalog na računaru. Po podrazumevanoj vrednosti, ne zahtevate nikakvu lozinku ili ne možete kreirati lozinku za ovaj nalog. Ipak, ako želite da postavite lozinku za ovaj nalog gosta, možete da uradite sledeće:-1] prijavite se kao administrator. 2] Započni>Pokreni>tip "komanda" (bez ikakvih ponuda) >ok3] u prozoru DOS upišite sledeće:- net korisnički gost *i pritisnite taster ENTER. 4] unesite lozinku. 5] ponovo unesite lozinku. [Napomena:-da biste uklonili lozinku morate slediti istu proceduru i dvaput pritisnuti taster ENTER ili možete otvoriti kontrolnu tablu>korisničkih naloga>nalog gosta i odatle možete lako promeniti lozinku.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×