Sign in with Microsoft
New to Microsoft? Create an account.

FindTime se automatski integriše sa programom Skype za posao ili Microsoft timove. Vaš stanar administrator može da postavi podrazumevanog dobavljača na mreži za vas i ako jeste, videćete koje ste dobavljače izabrali prilikom kreiranja novog sastanka i dodavanja ankete za FindTime. Uz Skype za posao ili Microsoft timove, možete da koristite opciju automatska rasporeda ili ručno planiranje koje možete da podesite u anketama ankete.

Podrazumevani dobavljač sastanka možete da vidite kada dodate novu FindTime anketu.

Ako koristite dobavljača sastanka nezavisnog proizvođača na mreži, kao što su zum ili Vebex kroz upotrebu programskog dodatka Outlook, i dalje možete da planirate sastanak kroz FindTime, ali ne možete da koristite opciju "automatski plan". 

  1. Opozovite izbor u polju za potvrdu timovi ili Skype za posao i isključite automatsko planiranje pre nego što pošaljete anketu. 
    Isključite automatsko planiranje ako koristite nezavisnog dobavljača sastanka.

  2. Kada se anketa pošalje i bude dovoljan broj učesnika koji su glasali u željeno vreme, možete da pristupite svojoj stranici za glasanje da biste videli rezultate.

  3. Kliknite na novi sastanak kada izaberete odgovarajući vremenski slot, pojaviće se novi prozor sa detaljima o pozivu za sastanak, dodajte vezu za sastanak na mreži putem Outlook programskog dodatka i pošaljite pozivnicu. 
    Kada imate dovoljan broj odgovora, možete da zakažete sastanak.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×