Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

UVOD

Ovaj članak opisuje kako se deinstalira Microsoft Office Groove 2007, Groove Virtual Office ili Groove radni prostor. Pored toga, ovaj članak opisuje kako da napustite sve povezane podatke ili da uklonite sve povezane podatke kada deinstalirate Groove.

Više informacija

U nekim slučajevima ćete možda morati da deinstalirate Groove. U sistemu Groove Virtual Office 3. x odlučujete da li želite da izbrišete Groove podatke kada deinstalirate Groove. U svim ostalim verzijama programa Groove, svi podaci naloga i deljeni prostor podataka za kasniju Groove instalaciju biće ostavljeni kada deinstalirate Groove. Čak i ako ne želite da uklonite podatke prilikom deinstalacije programa Groove, preporučuje se da zaštite Groove podatke. Da biste to uradili, napravite rezervnu kopiju naloga i radnih prostora pre nego što deinstalirate Groove. Za više informacija o pravljenju rezervne kopije naloga kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

907230 Pravljenje rezervne kopije naloga i radnih prostora u programu Groove Kada napravite rezervnu kopiju svih podataka koje će vam možda trebati kasnije, koristite neki od sledećih postupaka da biste deinstalirali Groove sa računara.

Deinstaliranje programa Groove 2007 ali ostavite sve pridružene podatke

 1. U meniju " datoteka " izaberite stavku " Izađi", a zatim kliknite na dugme " da " kada budete upitani da potvrdite izbor. Ako je Groove zaustavljen zbog greške, otvorite Upravljač zadacima da biste potvrdili da Groove nije pokrenut.

 2. Na kontrolnoj tabli kliknite dvaput na stavku " Dodaj ili ukloni programe". Na listi instaliranih programa izaberite paket 2007 Microsoft Office koji koristite, a zatim kliknite na dugme Promeni.

 3. Kliknite na dugme Dodaj ili ukloni funkcije, a zatim na dugme Nastavi.

 4. Izaberite stavku Microsoft Office Groove, izaberite stavku nije dostupno, a zatim kliknite na dugme Nastavi.

 5. Kada instalacioni program završi Deinstaliranje programa Groove 2007, kliknite na dugme Zatvori.

Deinstaliranje programa Groove 2007 i uklanjanje svih pridruženih podataka

 1. U Groove Launchbar, u meniju " Opcije " izaberite stavku " željene postavke ", a zatim izaberite karticu " identitete ".

 2. Za svaki identitet izaberite stavku " bez liste " za javni Groove direktorijum i za lokalnu mrežnu fasciklu.

 3. Ako nameravate da koristite ovaj nalog na drugom računaru, napravite rezervnu kopiju naloga. Za više informacija o tome kako da to uradite kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

  907230 Pravljenje rezervne kopije naloga i radnih prostora u programu GrooveIzaberite karticu nalog , izaberite stavku Izbriši u okviru Brisanje naloga sa ovog računara, a zatim navedite lozinku kada se to od vas zatraži. Ova procedura sprečava da trenutna instalacija bude zadržana kao računar za nalog u novoj instalaciji.

 4. Ponovite korake od 1 do 3 za svaki račun u Groove instalaciji.

 5. U meniju " datoteka " izaberite stavku " Izađi", a zatim kliknite na dugme " da " kada budete upitani da potvrdite izbor. Ako je Groove zaustavljen zbog greške, otvorite Upravljač zadacima da biste potvrdili da Groove nije pokrenut.

 6. Ako ste izbrisali neke naloge, ponovo pokrenite Groove, sačekajte da se prenos podataka dovrši, a zatim ponovo izađite iz programa Groove da biste dovršili brisanje.

 7. Na kontrolnoj tabli kliknite dvaput na stavku " Dodaj ili ukloni programe". Na listi instaliranih programa izaberite paket 2007 Microsoft Office koji koristite, a zatim kliknite na dugme Promeni.

 8. Kliknite na dugme Dodaj ili ukloni funkcije, a zatim na dugme Nastavi.

 9. Izaberite stavku Microsoft Office Groove, izaberite stavku nije dostupno, a zatim kliknite na dugme Nastavi.

 10. Kada instalacioni program završi Deinstaliranje programa Groove 2007, kliknite na dugme Zatvori.

 11. Izbrišite svoje Groove fascikle sa podacima da biste uklonili sve datoteke sa podacima. Ove fascikle se nalaze na jednoj od sledećih lokacija, u zavisnosti od operativnog sistema koji koristite:

  • Windows Vista

   C:\Users\username\AppData\Local\Microsoft\Office\Groove

  • Microsoft Windows XP

   C:\Documents and Settings \username\Local Settings\Application Data\Microsoft\Office\groove

  • Microsoft Windows Server 2003

   C:\Documents and Settings \username\Local Settings\Application Data\Microsoft\Office\Groove

Deinstaliranje programa Groove Virtual Office 3. x ali ostavite sve pridružene podatke

 1. U meniju " datoteka " izaberite stavku " Izađi iz programa Groove", a zatim kliknite na dugme " da " kada budete upitani da potvrdite izbor. Ako je Groove zaustavljen zbog greške, otvorite Upravljač zadacima da biste potvrdili da Groove nije pokrenut.

 2. Na kontrolnoj tabli kliknite dvaput na stavku Dodaj ili ukloni programe, izaberite stavku Groove na listi instaliranih programa, a zatim kliknite na dugme Ukloni.

 3. Kliknite na dugme " ne " kada dobijete sledeću poruku:

  Želite li da deinstalirate korisničke i sistemske podatke tokom deinstaliranja programa Groove?

 4. Kada instalacioni program završi Deinstaliranje programa Groove, ponovo pokrenite računar.

Deinstaliranje programa Groove Virtual Office 3. x i uklanjanje svih pridruženih podataka

 1. U meniju Opcije u Groove Launchbar kliknite na dugme željene postavke, a zatim izaberite karticu identitete .

 2. Za svaki identitet izaberite stavku " bez liste " za Groove javni direktorijum i za LAN direktorijum.

 3. Ako nameravate da koristite ovaj nalog na drugom računaru, napravite rezervnu kopiju naloga. Za više informacija o pravljenju rezervne kopije naloga kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

  907230 Pravljenje rezervne kopije naloga i radnih prostora u programu GrooveZatim izaberite karticu nalog , izaberite stavku Izbriši nalog sa ovog računara, a zatim navedite lozinku kada se to od vas zatraži. Ovo će sprečiti da se trenutna instalacija zadržava kao računar za nalog u novoj instalaciji.

 4. Ponovite korake od 1 do 3 za svaki račun u Groove instalaciji.

 5. U meniju " datoteka " izaberite stavku " Izađi iz programa Groove", a zatim kliknite na dugme " da " kada budete upitani da potvrdite izbor. Ako je Groove zaustavljen zbog greške, otvorite Upravljač zadacima da biste potvrdili da Groove nije pokrenut.

 6. Ako ste izbrisali neke naloge, ponovo pokrenite Groove, sačekajte da se prenos podataka dovrši, a zatim ponovo zatvorite Groove da biste dovršili brisanje.

 7. Na kontrolnoj tabli kliknite dvaput na stavku Dodaj ili ukloni programe, izaberite stavku Groove na listi instaliranih programa, a zatim kliknite na dugme Ukloni.

 8. Kliknite na dugme " da " kada dobijete sledeću poruku:

  Želite li da deinstalirate korisničke i sistemske podatke tokom deinstaliranja programa Groove?

 9. Kada instalacioni program završi Deinstaliranje programa Groove, ponovo pokrenite računar.

Napomena Da biste uklonili Groove podatke ako Deinstalacija programa Groove 3. x ne uspe, sledite korak 10 u odeljku "deinstaliranje Groove radnog prostora 2 i uklanjanje svih pridruženih podataka".

Kako deinstalirati Groove radni prostor 2. x ali ostavite sve pridružene podatke

 1. Kliknite desnim tasterom miša na ikonu Groove na sistemskoj traci poslova, a zatim izaberite stavku Isključi Groove. Ako je Groove zaustavljen zbog greške, otvorite Upravljač zadacima da biste potvrdili da Groove nije pokrenut.

 2. Na kontrolnoj tabli kliknite dvaput na stavku Dodaj ili ukloni programe, izaberite stavku Groove na listi instaliranih programa, a zatim kliknite na dugme Ukloni.

 3. Kada instalacioni program završi Deinstaliranje programa Groove, ponovo pokrenite računar.

Kako deinstalirati Groove radni prostor 2. x i ukloniti sve pridružene podatke

 1. U Groove prozoru izaberite stavku moj nalog, a zatim izaberite stavku identitete.

 2. Za svaki identitet izaberite stavku " bez liste " za Groove javni direktorijum i za LAN direktorijum.

 3. Ako nameravate da koristite ovaj nalog na drugom računaru, napravite rezervnu kopiju naloga. Za više informacija o pravljenju rezervne kopije naloga kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

  907230 Pravljenje rezervne kopije naloga i radnih prostora u programu GrooveZatim, iz mog naloga, kliknite na nalog, izaberite stavku Izbriši nalog, a zatim navedite lozinku kada se to od vas zatraži. Ovo će sprečiti da se trenutna instalacija zadržava kao računar za nalog u novoj instalaciji.

 4. Ponovite korake od 1 do 3 za svaki nalog na računaru.

 5. Kliknite desnim tasterom miša na ikonu Groove na sistemskoj traci poslova, a zatim izaberite stavku Isključi Groove. Ako je Groove zaustavljen zbog greške, otvorite Upravljač zadacima da biste potvrdili da Groove nije pokrenut.

 6. Ako ste izbrisali neke naloge, ponovo pokrenite Groove, sačekajte da se prenos podataka dovrši, a zatim ponovo zatvorite Groove.

 7. Na kontrolnoj tabli kliknite dvaput na stavku Dodaj ili ukloni programe, izaberite stavku Groove, a zatim kliknite na dugme Ukloni.

 8. Kada instalacioni program završi Deinstaliranje programa Groove, ponovo pokrenite računar.

 9. U okviru "Dodaj ili ukloni programe" kliknite na dugme "Groove pomoć" Ako je prisutna, a zatim kliknite na dugme Ukloni.

 10. U programu Windows Explorer pronađite i izbrišite Groove direktorijume. Podrazumevane lokacije ovih direktorijuma se razlikuju u zavisnosti od Groove verzije i operativnog sistema:

  • Groove 2 instaliran na računaru koji radi pod operativnim sistemom Microsoft Windows 98 ili Microsoft Windows Millennium Edition:

   C:\Program Files\Groove Networks\Groove

  • Groove 2 instaliran na računaru koji radi pod operativnim sistemom Microsoft Windows NT:

   C:\Program Files\Groove Networks\Groove

   C:\WINNT\Profiles\user name\Application Data\Groove Networks\Groove

  • Groove 2 instaliran na računaru koji radi pod operativnim sistemom Microsoft Windows 2000:

   C:\Program Files\Groove Networks\Groove

   C:\Documents and Settings \korisničko ime\Application Data\Groove Networks\Groove

  • Groove 2 instaliran na računaru koji radi pod operativnim sistemom Microsoft Windows XP:

   C:\Program Files\Groove Networks\Groove

   C:\Documents and Settings \korisničko ime\Application Data\Groove Networks\Groove

   C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Groove Networks\Groove

  • Groove 2 ažuriran sa programa Groove 1 na računaru koji radi pod operativnim sistemom:

   C:\Program Files\Groove

Napomena Fascikla sa podacima aplikacije je skrivena fascikla. Ako ne možete da vidite fasciklu u programu Windows Explorer, sledite ove korake:

 1. U programu Windows Explorer u meniju " Alatke " izaberite stavku "Opcije fascikle ", a zatim izaberite karticu " Prikaz ".

 2. U oblasti Više opcija za postavke izaberite stavku Prikaži skrivene datoteke i fascikle u okviru skrivenih datoteka i fascikli, izaberite stavku Uspostavi početne vrednosti svih fascikli u oblasti " Prikazi fascikli ", a zatim kliknite na dugme u redu.

 3. U meniju " Prikaz " izaberite stavku " Osveži " da biste ažurirali listu datoteka.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×