Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Autor:

MVP u "Nick Whittome"

PRAVNA RJEŠENJA ZA SADRŽAJ U ZAJEDNICI

KORPORACIJA MICROSOFT I/ILI NJENI ODGOVARAJUĆI DOBAVLJAČI NE ČINE NIKAKVE IZJAVE O PRIKLADNOSTI, POUZDANOSTI ILI ISPRAVNOSTI INFORMACIJA I SRODNIH GRAFIKA KOJE SE OVDE NALAZE. SVE TAKVE INFORMACIJE I SRODNA GRAFIKA OBEZBEĐUJU SE "KAKAV JESTE" BEZ GARANCIJE BILO KOJE VRSTE. KORPORACIJA MICROSOFT I/ILI NJENI ODGOVARAJUĆI DOBAVLJAČI NE TVRDE SVE GARANCIJE I USLOVI U VEZI SA OVIM INFORMACIJAMA I SRODNIM GRAFIKAMA, UKLJUČUJUĆI SVE PODRAZUMEVANE GARANCIJE I USLOVE ZA PRODAJU, PRILAGOĐENOST ODREĐENOJ NAMENI, RADNE POTREBE, TITULE I NEPOVREDIVOST. IZRIČITO SE SLAŽETE DA MICROSOFT I/ILI NJEGOVI DOBAVLJAČI NEĆE BITI ODGOVORNI ZA BILO KOJE DIREKTNE, INDIREKTNE, KAZNENE, SLUČAJNE, POSEBNE, POSLEDIČNE ŠTETE ILI BILO KOJU ŠTETU, BEZ OGRANIČENJA, ŠTETE ZA GUBITAK KORIŠĆENJA, PODATKE ILI PROFIT, KOJI PROISTIČU IZ ILI NA BILO KOJI NAČIN POVEZAN SA UPOTREBOM ILI NEMOGUĆNOŠĆU KORIŠĆENJA INFORMACIJA I SRODNIH GRAFIKA KOJE SE NALAZE U OVOM DOKUMENTU, BILO DA SE RADI O UGOVORU, TORT, NEMARNOSTI, STROGI ODGOVORNOSTI ILI NEKOM DRUGOM, ČAK I AKO SU KORPORACIJI MICROSOFT ILI BILO KOJI OD NJEGOVIH SNABDEVAČA SAVETOVANO

Rezime

Ovaj članak je izveden od strane zajednice u zajednici koju je uradio Pol Lang. (Hvala Paul).

Simptome

Na nižem spec RAČUNARU najniža postavka na FSX klizače za autogen je ponekad visoka i uzrokuje da korisnici potpuno onemoguće autogen.

Izazvati

Postavka "Sparse" autogen "podrazumevani klizač" u FSX-u je više nego što je najveća postavka bila u FS2004: ACOF.

Rezoluciju

Otvorite FSX. CFG (pogledajte više informacija na lokaciji). Dodajte ovu stavku, neposredno ispod sekcije [teren] u fsx. CFGTERRAIN_MAX_AUTOGEN_TREES_PER_CELL = 4500TERRAIN_MAX_AUTOGEN_BUILDINGS_PER_CELL = 3000Gore navedene cifre su podrazumevane i trebalo bi da ih postavite na niži iznos.   Postavljanje na 0 na primer će značiti da ne vidite objekte u simulaciju.    Imajte u vidu da je maksimalna postavka za svaki artikal 6000 , a predloženo je da koristite minimum 10 da biste izbegli probleme unutar igre. Predložene postavke koje treba postaviti u početku su: TERRAIN_MAX_AUTOGEN_TREES_PER_CELL = 1000TERRAIN_MAX_AUTOGEN_BUILDINGS_PER_CELL = 800 

VIŠE INFORMACIJA

Fsx. CFG se nalazi u putanji podataka aplikacije "korisnici": C: \Documents and Settings \username\Application data\microsoft\fsx Takođe pogledajte u vezi sa fsx savetima za performanse.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×