REZIME

Microsoft Keyboard uključuje adaptere za oba na PS/2and univerzalnu serijsku magistralu (USB) priključke na vašem računaru. Možete connectthe tastaturu na računar pomoću jednog od sljedećih metoda:

PS/2 i USB (preporučuje se)

Kada se povezujete na tastaturi i PS/2 i USB portova na yourcomputer, vi ste možete da koristite sve funkcije i funkcionalnosti theMicrosoft tastaturu, uključujući USB portova na tastaturi.

Samo USB

Kada se povežete tastaturu sa USB portom samo, su možete useall karakteristike i funkcionalnost Microsoft tastature, ali mayexperience probleme ako vaš računar ne podržava USB uređaje HID (ljudskom InterfaceDevice).

PS/2 samo

Koristite ovaj metod ako vaš računar ne podržava USB uređaje HID. Ako povezujete PS/2 port samo tastaturu, ne možete koristiti u USBports na Microsoft Keyboard.

VIŠE INFORMACIJA

Za više informacija o tome kako da biste utvrdili da li vaš računar podržava USB HID uređaje, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

191772 USB uređaji možda ne bude otkriven od strane Windows 98Da biste dobili više informacija o podršci za USB za računar, obratite se proizvođaču hardvera.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×