Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft distribuira ispravke za Microsoft SQL Server 2008 R2 i Microsoft SQL Server 2008 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje sql Server 2008 R2 i Microsoft SQL Server 2008 fix.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

 • Sql Server Integration Services (SSIS) paket kreirate u sistemu Microsoft SQL Server 2008 R2 ili Microsoft SQL Server 2008.

 • Zadatak izvršnog paketa koristite za pokretanje podređenog paketa u okviru SSIS paketa.Napomena Ovaj SSIS paket će biti naveden kao nadređeni paket u ostatku ovog članka.

 • Sql Server tip konfiguracije koristite za kreiranje tabele za konfiguraciju nadređenog paketa.

 • Istu tabelu konfiguracije delite sa podređenim paketom.

 • Tabela za konfiguraciju sadrži mnogo stavki konfiguracije za postojeće objekte u nadređenom paketu. Međutim, putanje objekta u određenim stavkama tabele konfiguracije ne postoje u podređenom paketu. Na primer, kada koristite deljenu tabelu konfiguracije za nadređeni paket, određene promenljive, upravljači vezama, zadaci ili drugi objekti na koje upućuje deljena tabela konfiguracije ne postoje u svim podređenim paketima.

 • Nadređeni paket vodite u SQL Server Business Intelligence Development Studio (BIDS).

U ovom scenariju, nadređeni paket se ne pokrene. Pored toga, dobijate jednu od sledećih poruka o grešci:

 • Veza "<ime >" nije pronađena. Ovu grešku baca kolekcija "Veze" kada određeni element veze nije pronađen.

 • Putanja paketa upućuje na objekat koji nije moguće pronaći: "<putanja>". Do ovoga dolazi kada se pokuša rešavanje putanje paketa do objekta koji nije moguće pronaći.

Napomene

 • Pored poruka o greškama koje su pomenute u odeljku "Simptomi", mogu se javiti i druge poruke o greškama.

 • Čak i ako podesite postavku SupressConfigurationWarnings na True, do ovog problema i dalje dolazi.

 • Do ovog problema ne dolazi u sistemu Microsoft SQL Server 2005 Integration Services.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zbog greške u SQL Server 2008 R2 uslugama integracije.Konkretno, kada se deljena konfiguracija primeni na podređene pakete putem zadatka "Izvrši paket", svi konfigurisani objekti moraju da postoje u paketu. U suprotnom, zadatak "Izvrši paket" će baciti grešku. Ova greška se obično tretira kao upozorenje. Međutim, u ovom slučaju, ovo upozorenje dovodi do toga da zadatak "Izvrši paket" prijavi neuspeh. Zbog toga izvršenje nadređenog paketa ne uspeva.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

SQL Server 2008 servisni paket 2

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 3 za SQL Server 2008 servisni paket 2. Za više informacija o ovom paketu kumulativnih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2498535 Kumulativni paket ispravki 3 za SQL Server 2008 servisni paket 2Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2008. Microsoft preporučuje da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2402659 SQL Server 2008 builds koji su objavljeni nakon što je SQL Server 2008 servisni paket 2 objavljen Hitne ispravke za Microsoft SQL Server 2008 kreirane su za određene SQL Server servisne pakete. Morate primeniti hitnu ispravku za SQL Server 2008 servisni paket 2 na instalaciju SQL Server 2008 servisnog paketa 2. Podrazumevano, sve hitne ispravke koje su obezbeđene u SQL Server servisnom paketu uključene su u sledeći SQL Server servisni paket.

SQL Server 2008 servisni paket 1

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 12 za SQL Server 2008 servisni paket 1. Za više informacija o ovom paketu kumulativnih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2467236 Kumulativni paket ispravki 12 za SQL Server 2008 servisni paket 1Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2008. Microsoft preporučuje da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

970365 SQL Server 2008 builds koji su objavljeni nakon što je SQL Server 2008 servisni paket 1 objavljen Hitne ispravke za Microsoft SQL Server 2008 kreirane su za određene SQL Server servisne pakete. Morate primeniti hitnu ispravku za SQL Server 2008 servisni paket 1 na instalaciju SQL Server 2008 servisnog paketa 1. Podrazumevano, sve hitne ispravke koje su obezbeđene u SQL Server servisnom paketu uključene su u sledeći SQL Server servisni paket.Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 3. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 R2 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2261464 Kumulativni paket ispravki 3 za SQL Server 2008 R2Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

981356 SQL Server 2008 R2 builds that were released after SQL Server 2008 R2 was released

Rešenje

Da biste zaobišli ovaj problem, koristite jedan od sledećih metoda: 1. Navedite različit filter za konfiguraciju za svaki paket. Kada to uradite, na paketne objekte upućuje samo jedan paket u tabeli za konfigurisanje. Metod 2Dodajte lažni predmet u problematično pakovanje. Kada to uradite, putanja paketa za objekat postoji u paketu. Na primer, pretpostavimo da imate SSIS paket koji se zove Pkg1. Pkg1 sadrži konekciju koja nosi ime CM1. Imate i SSIS paket koji se zove Pkg2. Pkg2 sadrži konekciju koja nosi ime CM2. U ovom slučaju, ovi paketi dele isti filter za konfiguraciju u deljenoj tabeli za konfiguraciju. Da biste izbegli ovaj problem, dodajte lažnog upravljača za povezivanje koji se zove CM2 u Pkg1. Takođe dodajete lažnog konekcio menadžera koji se zove CM1 na Pkg2.

Više informacija

Kada primenite ovu hitnu ispravku, kada pokrenete paket sa DtsDebugHost.exe modula za otklanjanje grešaka u Studiju za razvoj poslovne inteligencije (BIDS) u vreme dizajniranja, BIDS i dalje vraća istu poruku upozorenja opisanu u odeljku "Simptom". Međutim, paket će uspeti. Kada pokrenete paket izvan modula za otklanjanje grešaka pomoću datoteke DTExec.exe ili drugih vremena za pokretanje, paket će uspeti bez ikakve poruke upozorenja. Pored toga, dobijate sledeću poruku koja znači da su konfiguracije uspešno primenjene na podređene pakete:

Paket pokušava da konfiguriše sa SQL Servera pomoću niske za konfiguraciju ""Ime servera.DbName";" [dbo]. [SSIS konfiguracije]";" Veze";".Za više informacija o razumevanju konfiguracija paketa usluga integracije posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Razumevanje konfiguracija paketa usluga integracijeAko dođe do sličnog problema u sistemu SQL Server 2008, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

974559 Ispravka: Poruka o grešci kada pokrenete sql Server 2008 Integration Services paket koji koristi tabelu za konfiguraciju u SQL Server Business Intelligence Development Studio: "Veza "<Ime veze>" nije pronađena"

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Za više informacija o postepenom modelu servisiranja za SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

935897 Sql Server tim je dostupan u SQL Server timu za isporuku hitnih ispravki za prijavljene problemeZa više informacija o šemi imenovanja za ispravke sistema SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

822499Nova šema imenovanja za pakete softverskih ispravki za Microsoft SQL ServerZa više informacija o terminologiji softverskih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×