Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft distribuira Ispravke za Microsoft SQL Server 2008 R2 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke.

Simptomi

Kada se Microsoft SQL Server 2008 R2 Report Builder 3.0 poveže sa instancom sistema Microsoft SQL Server 2008 R2 Reporting Services (SSRS 2008 R2), Report Builder 3.0 može prestati da se odaziva ako SSRS 2008 R2 koristi potvrdu identiteta obrazaca. Pored toga, Report Builder 3.0 ne vraća kontrolu u ovoj situaciji.Napomena Da biste se oporavili od ovog problema, ručno zaustavite proces MSReportBuilder.exe.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što je dostignuto ograničenje broja veza između izrade izveštaja i instance SSRS 2008 R2. Kada Report Builder 3.0 pošalje Veb zahteve serveru izveštaja, Report Builder 3.0 ne pada sa osnovne veze.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

SQL Server 2008 R2

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnom paketu ispravki 10. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 R2 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2591746 Kumulativni paket ispravki 10 za SQL Server 2008 R2 Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke. Preporučujemo da razmotrite primenu najnovijeg izdanja za ažuriranje koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

981356 SQL Server 2008 R2 builds that were released after SQL Server 2008 R2 was released

SQL Server 2008 R2 servisni paket 1

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 4 za SQL Server 2008 R2 servisni paket 1. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2633146 Kumulativni paket ispravki 4 za SQL Server 2008 R2 servisni paket 1Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2567616 SQL Server 2008 R2 builds that were released after SQL Server 2008 R2 Service Pack 1 was released

Rešenje

Da biste zaobišli ovaj problem, povećajte vrednost dostignute granice veze. Da biste to uradili, sledite ove korake. Važno Preporučujemo da pre nego što sledite ove korake, rezervnu e-es-ovu datoteku MSReportBuilder.exe.config rezervno koristite za datoteku MSReportBuilder.exe.config.

  1. Dodajte sledeći odeljakGroup element u odeljak<configSections> u msReportBuilder.exe.config datoteci za Report Builder 3.0:

    <sectionGroup name="system.net" type="System.Net.Configuration.NetSectionGroup, System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089"> <section name="connectionManagement" type="System.Net.Configuration.ConnectionManagementSection, System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089"/> </sectionGroup>

  2. Dodajte sledeći system.net element u odeljak<konfiguracije> datoteke MSReportBuilder.exe.config za Report Builder 3.0:

    <system.net> <connectionManagement> <add address="*" maxconnection="100"/> </connectionManagement> </system.net>Napomena Kada je postavka maksimalne veze postavljena na 100, postavlja se ograničenje od 100 upita koji koriste zasebne veze. Možda ćete morati da povećate ovu vrednost da biste to uradili.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Za više informacija o postepenom modelu servisiranja za SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

935897 Sql Server tim je dostupan u SQL Server timu za isporuku hitnih ispravki za prijavljene probleme Za više informacija o šemi imenovanja za ispravke sistema SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

822499 Nova šema imenovanja za pakete softverskih ispravki za Microsoft SQL Server Za više informacija o terminologiji softverskih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×