Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft distribuira ispravke za Microsoft SQL Server 2008 R2 servisni paket 1 (SP1) ili Microsoft SQL Server 2012 u jednoj datoteci koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje sql Server 2008 R2 servisnog paketa 1 (SP1) ili Microsoft SQL Server 2012.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Kreirate ulogu koja ima dozvole za pristup za neke atribute dimenzije kocke u Projektu Microsoft SQL Server 2008 R2 Analysis Services (SSAS 2008 R2) koji se nalazi u Microsoft Business Intelligence Development Studio (BIDS).

  • Izaberite stavku Izaberi sve članove, a zatim prilagodite hijerarhiju atributa tako što ćete izabrati jednog ili više članova atributa na osnovnoj kartici stranice "Podaci o dimenzijama dizajnera uloga". Ovim se tekst polja "Hijerarhija atributa" menja iz<atributa> u<atributa> (definisana bezbednost atributa).

  • Sačuvate ulogu, a zatim primenite projekat.

  • Ponovo otvarate ulogu u BIDS-u.

U ovom scenariju, postavke hijerarhije atributa na osnovnoj kartici stranice "Podaci o dimenzijama" se gube. Međutim, postavke hijerarhije atributa i dalje ostaju na kartici "Više opcija" na stranici "Podaci o dimenzijama".Napomene

  • Do ovog problema ne dolazi ako ulogu definišete izborom opcije "O izbor svih članova" umesto izbora opcije "Izaberi sve članove" u scenariju.

  • Do ovog problema ne dolazi ako definišete ulogu, a zatim ponovo otvorite ulogu u programu Microsoft SQL Server Management Studio (SSMS).

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

SQL Server 2012

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 1 za SQL Server 2012. Za više informacija o ovom paketu kumulativnih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2679368 Kumulativni paket ispravki 1 za SQL Server 2012Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravki za SQL Server 2012. Microsoft preporučuje da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2692828 SQL Server 2012 builds koji su objavljeni nakon što je SQL Server 2012 objavljen Morate primeniti hitnu ispravku za SQL Server 2012 na instalaciju sistema SQL Server 2012.

Kumulativni paket ispravki 5 za SQL Server 2008 R2 SP1

Nakon primene ove hitne ispravke, postavke hijerarhije atributa u osnovnoj podstranici stranice sa podacima dimenzije su ispravne nakon što ponovo otvorite ulogu u BIDS-u.Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 5. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 R2 SP1 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2659694 Kumulativni paket ispravki 5 za SQL Server 2008 R2 SP1Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2008 R2 SP1. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2567616 SQL Server 2008 R2 builds that were released after SQL Server 2008 R2 SP1 was released

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×