Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

 • Instancu sistema Microsoft SQL Server 2008 R2 Reporting Services (SSRS 2008 R2) ili Microsoft SQL Server 2012 Reporting Services (SSRS 2012) konfigurišete tako da koristi Integrisani režim programa Microsoft SharePoint.

 • Imate korisnika domena koji primenjuje neke SSRS 2008 R2 ili SSRS 2012 izveštaje na SharePoint Veb lokaciji.

 • Ime za prijavljivanje za korisnika promenite u aktivnom direktorijumu, a zatim sharePoint Veb lokaciji dodate novo ime za prijavljivanje.

 • Staro ime za prijavljivanje brišete sa SharePoint lokacije ili koristite uslužni program MigrateUser za sinhronizaciju SharePoint korisničkih profila.

 • Pokušate da izvršite jednu od sledećih operacija:

  • SSRS izveštaje koje ste rasporedili uređujete koristeći prethodno ime za prijavljivanje u alatki "Izrada izveštaja".

  • Upravljate pretplatama na SSRS izveštaje koje ste rasporedili koristeći prethodno ime za prijavljivanje.

U ovom scenariju dobijate sledeću poruku o grešci:

Nije moguće pronaći korisnika.

Napomene:

 • Izveštaje koje ste rasporedili možete da prikažete pomoću prethodnog imena za prijavljivanje.

 • Možete da primenite nove izveštaje ili da upravljate pretplatama na izveštaje koje primenjuju drugi korisnici.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

Kumulativna ispravka 6 za SQL Server 2012

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 6. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2012 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2728897 Kumulativni paket ispravki 6 za SQL Server 2012Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravki za SQL Server 2012. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2692828 SQL Server 2012 builds koji su objavljeni nakon što je SQL Server 2012 objavljen

Kumulativna ispravka 2 za SQL Server 2012 SP1

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 2. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2012 SP1 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2790947 Kumulativni paket ispravki 2 za SQL Server 2012 servisni paket 1Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2012 SP1. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2772858 SQL Server 2012 builds koji je objavljen nakon što je SQL Server 2012 servisni paket 1 objavljen

Kumulativna ispravka 4 za SQL Server 2008 R2 servisni paket 2 (SP2)

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 4. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 R2 servisni paket 2 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2777358 Kumulativni paket ispravki 4 za SQL Server 2008 R2 servisni paket 2Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2008 R2 servisni paket 2. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2730301 SQL Server 2008 R2 builds that were released after SQL Server 2008 R2 Service Pack 2 was released

Rešenje

Da biste zaobiљli ovaj problem, primenite jedan od sledeжih metoda:

 • Kreirajte novo prijavljivanje koje ima originalno ime korisnika, a zatim ga dodajte SharePoint Web lokaciji.

 • Izbrišite izveštaje koji su bili raspoređeni pomoću prethodnog imena za prijavljivanje sa SharePoint Veb lokacije, a zatim koristite novo ime za prijavljivanje da biste ponovo primenili izveštaje.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×