KB2899568 prilagodbeni popravak za Word 2013 novembra 11, 2014 (Word-x-none.msp)

Ovaj članak opisuje probleme koje rješava paket hitnih Microsoft Word 2013 koje je datirano 11 novembra, 2014. Na dugme „Hitni popravak preuzimanje dostupna” da se prilagodbeni popravak.

Pitanja koja rešava ovaj paket

 • Pretpostavimo da instalirate prilagođeni programski dodatak za Word to numeriše oblika pomoću VBA koda. Kada koristite programski dodatak, Word može da se sruši.

  Informacije o Microsoft interne podrške

  BUBO #: 3459741 (Office15)

 • Pretpostavite da imate dokument koji se montira na nivou XML pomoću je altChunk referencu u drugi dokument, koje se nalaze u paketu Open XML dokumenta, a dokument uvezli pomoću altChunk referencu sadrži neki povezanog kontrole sadržaja. Kada otvorite dokument u programu Word 2013, netačna vrednost u kontroli sadržaja.

  Informacije o Microsoft interne podrške

  BUBO #: 3461848 (Office15)

 • Pretpostavimo da imate dva dokumenta Word 2013 da oba sadrže tabele. Tabela u dva dokumenta su identični. Međutim, kada uporedite dva dokumenta, Word prikazuje oblikovanja razliku u svaku tabelu u oknu za reviziju.

  Informacije o Microsoft interne podrške

  BUBO #: 3463120 (Office15)

 • Pretpostavimo da otvorite Word 2013 dokument koji sadrži vertikalni tekst u računar sa Windows 7 operativnim i vertikalni tekst je postavljena na Yu Font font. Međutim, Windows 7 sistem nema instaliran font Yu. U ovom slučaju, u dokumentu će se prikazati u drugi font, i zagrade i oznake za kana produži zvučne prikazane su nepravilno.

  Informacije o Microsoft interne podrške

  BUBO #: 3464554 (Office15)

 • Pretpostavimo da kreirate Microsoft Visual Studio Tools za Microsoft Office System (VSTO) programskog dodatka za presretanje WindowSelectionChange događaja u Word 2013 dokument koji sadrži tabelu. Kada pokušate da objedinite neke ćelije u tabeli, sto je možda oštećen.

  Informacije o Microsoft interne podrške

  BUBO #: 3465045 (Office15)

 • Pretpostavimo da omogućite određene postavke pravila grupe za programe sistema Office 2013. U ovom slučaju, ako pokušate da otvorite Word dokument u zaštićeni prikaz režimu, Word 2013 može prestati reagirati.

  Informacije o Microsoft interne podrške

  BUBO #: 3465635 (Office15)

 • Razmotrite sledeći slučaj:

  • Kreirate dokument Word 2013 i otvorite Input Method (IME) japanski.

  • Napravite neke promene u sadržaju dokumenta, a zatim je sačuvate tako što ćete kliknuti na dugme Sačuvaj .

  • Nastavite da napravim neke promene u dokumentu.

  • Sačuvate i zatvorite dokument.

  U ovom scenariju, kada ponovo otvorite Word dokument izmene da te posle tebe prvo sačuvani dokument nedostaju.

  Informacije o Microsoft interne podrške

  BUBO #: 3466019 (Office15)

Kako nabaviti hitni popravak

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo probleme koji su opisani u ovom članku. Primenite je samo na sisteme sa probleme opisane u ovom članku. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovaj prilagodbeni popravak.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, ne postoji „Hitna ispravka preuzimanje dostupna” odeljak na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste nabavili hitni popravak.

Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom hitnom ispravkom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

Napomena „Hitna ispravka preuzimanje dostupna” obrazac prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.

Informacije o prilagodbenom popravku

Informacije o registru

Da biste koristili neku od hitnih ispravki u ovom paketu, nemate da unosite promene u registrator.

Preduslovi

Da biste instalirali ovaj paket, morate da imate Word 2013 instaliran.

Ponovnim pokretanjem

Ne morate ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak.

Informacije o zameni hitne

Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje prethodno objavljenu hitnu ispravku.

Informacije o datoteci

Ovaj hitni popravak možda ne sadrži sve datoteke koje morate imati da se u potpunosti ažurirali proizvod na najnoviju verziju. Ovaj prilagodbeni popravak sadrži samo datoteke koje morate imati da biste rešili probleme koji su navedeni u ovom članku.
Globalna verzija ovog paketa hitnih ispravki za instalirajte paket hitnih koristi Microsoft Windows Installer paket. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC) u tabeli. Kada pregledate informacije o datoteci, datum se pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci "Datum i vreme" na kontrolnoj tabli.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×