KB2939277 - ispravka: Netačni rezultati kada pokrenete upite koji sadrže OPERATOR UNION pomoću paralelnog plana upita u SQL Serveru

Simptomi

Pretpostavimo da pokrenete upit koji sadrži OPERATOR UNION pomoću paralelnog plana upita u sistemima Microsoft SQL Server 2008 R2, SQL Server 2012 ili SQL Server 2014. Agregatni operator toka može da proizvede duplirane redove kada su ispunjeni sledeći uslovi:

  • Upit koristi konstantu ili kolonu sa fiksnom vrednošću (na primer, koja se podrazumeva iz predikata kao što je kolona = <konstanta>kada je kolona izabrana).

  • SQL Server koristi paralelni plan izvršavanja upita koji uključuje operator agregata toka koji se nadoveže na konstantnu ili fiksnu vrednost (ovaj operator agregata toka može da se uvede u upite koji sadrže OPERATOR UNION da bi se proizveo poseban izlaz).

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×