Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Kada koristite softver rezervne kopije nezavisnog proizvođača za izvršavanje rezervne kopije evidencije transakcija u sistemu Microsoft SQL Server 2012, neuspela rezervna kopija može dovesti do prekida lanca evidencije transakcija i ne možete dobiti poruku o grešci. Na primer, ako imate sledeći niz u rezervnoj kopiji evidencije:Success, Failure, Success To znači da se poslednji broj sekvence evidencije (LSN) prve rezervne kopije ne podudara sa prvim LSN-om drugog uspešnog pravljenja rezervne kopije.

Rešenje

Kada primenite ovu hitnu ispravku, dobićete bolju poruku o grešci koja ukazuje na moguću vezu sa klijentom. Poruka o grešci je slična sledećoj:

<DateTime> spid52 Lanac rezervne kopije evidencije je pokvaren. Morate da izvršite rezervnu kopiju cele baze podataka da biste mogli da izvršite pravljenje rezervne kopije evidencije.

Napomena Do otkazivanja dolazi zbog nekog problema u aplikaciji za pravljenje rezervne kopije nakon što je SQL Server unapredio rezervnu kopiju LSN-a. U tom slučaju, doći će do prekida veze između rezervne kopije aplikacije i SQL Server Engine. Zbog otkazivanja na kraju, aplikacija za pravljenje rezervnih kopija neće sačuvati sadržaj rezervne kopije. Međutim, SQL Server pretpostavlja da se to radi sa ovom rezervnom kopijom i da se pomera napred. Kada se zatraži sledeća rezervna kopija evidencije transakcija, rezervna kopija će sadržati informacije samo izvan naprednog LSN-a, ali ne i izgubljenog sadržaja. Tada ćete dobiti poruku koja ukazuje na problematičnu situaciju.

Informacije o servisnom paketu za SQL Server 2012

Da biste rešili ovaj problem, nabavite najnoviji servisni paket za Microsoft SQL Server 2012. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2755533 Nabavljanje najnovijeg servisnog paketa za SQL Server 2012

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×