Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pretpostavimo da koristite Microsoft SQL Server 2012 Integration Services (SSIS 2012) ili SQL Server 2014 Integration Services (SSIS 2014). Kada imate SSIS XML zadatak koji ima svojstvo OperationType konfigurisano za proveru valjanosti, SSIS XML validator se odnosi samo na vrednosti od tačnog ilinetačnog. Ovo ponašanje je dizajnirano u sistemu SQL Server Integration Services.Međutim, kada provera valjanosti daje vrednost netačnu, može biti teško utvrditi gde greška postoji u XML dokumentu koji se proverava.

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Kada primenite ovu hitnu ispravku, u ovu hitnu ispravku biće uvedeno novo svojstvo zadatka "ValidationDetails". Njegov tip podataka je bool, a podrazumevana vrednost netačna. Kada koristite podrazumevanu vrednost, izlaz za proveru valjanosti je i dalje ista niska tačnog ilinetačnog. Da biste dobili detaljan izlaz za proveru valjanosti u XML formatu, morate da promenite vrednost svojstva u vrednost true. Izlazni XML je na sledeći način:<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><root xmlns:ns="http://schemas.microsoft.com/xmltools/2002/xmlvalidation"> <metadata> <result>false</result> <errors>1</errors> <warnings>0</warnings> <startTime><DateTime></startTime> <endTime><DateTime></endTime> </metadata> <messages> <error line="1" position="6250">The key sequence 'HUNGC' in 'CustomerIDKey' Keyref fails to refer to some key.</error> </messages></root> Napomena Da biste u potpunosti iskoristili novododatu opciju ValidationDetails i poboljšani izlaz, kumulativnu ispravku možete instalirati i na SSIS serveru na kojem se pokreću paketi i na SSDT developer računaru na kojem su razvijeni paketi.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×