Simptomi

Pretpostavimo da planirate osvežavanje podataka u sistemu Microsoft SQL Server 2012 ili 2014 PowerPivot za SharePoint 2013 i konfigurišete ID ciljne aplikacije bezbedne prodavnice u skladu sa člankom Greška prilikom čuvanja PowerPivot posla sa planom osvežavanja. Kada definišete ID bezbednog skladišta sa korisnikom u grupi koji je dodat kao administrator usluge bezbedne prodavnice, a korisnik se ne dodaje pojedinačno, dobijate sledeću poruku o grešci:

Obezbeđena ciljna aplikacija bezbednog skladišta je ili neispravno konfigurisana ili ne postoji

Rešenje

Ovaj problem je prvi put otklonjen u sledećoj kumulativnoj ispravki sistema SQL Server. Napomena Kada primenite ovu hitnu ispravku, korisnik ili grupa više ne mora da budu dodati kao administrator bezbednog skladišta kao što je prethodno pomenuto. Korisnik takođe ne mora da bude administrator ciljne aplikacije ciljnog ID-a ciljne aplikacije bezbednog skladišta. Korisnik samo treba da bude član ID-a bezbednog skladišta.

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Rešenje

Da biste zaobišli ovaj problem, dodajte korisnika u administratorsku grupu tako da usluga bezbednog skladišta ima dozvolu "Upravljanje ciljnom aplikacijom".

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×