Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pretpostavimo da koristite Microsoft SQL Server 2014 Management Studio (SSMS) i da se povezujete sa Azure SQL bazom podataka. Kada pokrenete komandu Izvrši Stored_Procedure_name iz priručnog menija uskladištene procedure desnim tasterom miša, nakon popunjavanja polja u prozoru dijaloga koji se pojavljuje i klika na dugme "U redu"dobijate sledeće poruke o greškama:

Msg 40508, nivo 16, država 1, linija 1USE nije podržana za prebacivanje između baza podataka. Koristite novu vezu za povezivanje sa drugom bazom podataka. Msg 2812, Nivo 16, Država 62, linija 6Kould ne može da pronađe uskladištenu proceduru 'Izvrši Stored_Procedure_name'.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što Azure SQL baza podataka ne podržava komandu "use".

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

Problem je prvi put otklonjen u sledećoj kumulativnoj ispravki sistema SQL Server.

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Preporučujemo da preuzmete i instalirate najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, izaberite ispravnu bazu podataka prvo sa padajuće liste SSMS baze podataka, a zatim izvršite uskladištenu proceduru.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×