Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pretpostavimo da instalirate novu instancu sistema SQL Server 2014. U međuvremenu, Slipstream Microsoft SQL Server 2014 servisni paket 1 (SP1) i Microsoft SQL Server 2014 SP1 Kumulativna ispravka 1 (CU1) instaliraju se pomoću /UPDATESOURCE na komandnoj liniji za podešavanje nove instance. Kada izvršite instalaciju, možete dobiti sledeću poruku o grešci:

Nije moguće otvoriti ovaj paket ispravki. Proverite da li paket ispravki postoji i da li mu možete pristupiti ili se obratite prodavcu aplikacije da biste proverili da li je ovo važeći paket ispravki za Windows Installer. MainEngineThread se vraća 1635

Pored toga, možete dobiti sledeću poruku o grešci u evidenciji grešaka sql servera:

Uslugu Windows Installer ne može da instalira nadogradnja jer program koji treba da se nadogradi možda nedostaje ili nadogradnja može da ažurira drugu verziju programa. Proverite da li program koji treba da se nadogradi postoji na računaru i da li imate ispravnu nadogradnju.

Rešenje

Kumulativna ispravka

Ovaj problem je prvi put otklonjen u sledećoj kumulativnoj ispravki sql servera: kumulativna ispravka 2 za SQL Server 2014 SP1

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Prikažite najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×