Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptoma

Pretpostavimo da nadogradite Microsoft SQL Server 2012 master podataka (MDS) u SQL Server 2016 MDS. U ovom scenariju, možda ćete primetiti da dolazi do problema sa performansama zato što je potrebno dugo vremena za nadogradnju.

Reљenja

Ovo poboljšanje je uključeno u sledeće ispravke za SQL Server:

SQL Server 2017

Kumulativna ispravka 7 za SQL Server 2017

Svaka nova Kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server 2017.

SQL Server 2016

Kumulativna ispravka 1 za SQL Server 2016 servisni paket 2

Svaka nova verzija za SQL Server 2016 sadrži sve hitne ispravke i bezbednosne ispravke koje su bile u prethodnoj verziji. Preporučujemo da instalirate najnoviju verziju za SQL Server 2016.

Servisni paket 2 za SQL Server 2016

Servisni paketi su kumulativni. Svaki novi servisni paket sadrži sve ispravke koje su u prethodnim servisnim иoporima, zajedno sa svim novim ispravkama. Preporučujemo da primenjujete najnoviji servisni paket i najnoviju kumulativnu ispravku za taj servisni paket. Ne morate da instalirate prethodni servisni paket pre nego što instalirate najnoviji servisni paket. Koristite tabelu 1 u sledećem članku za pronalaženje više informacija o najsavremenijim servisnim paketom i najnovijoj kumulativnoj ispravci.

Kako da utvrdite stepen verzije, izdanja i ažuriranje sistema SQL Server i njegove komponente

Insinu

Saznajte više o terminologijikoju Microsoft koristi za opis ispravki softvera.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×