Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pretpostavimo da imate instaliran SQL Server 2017 na Linuxu. Kada izvršite nadogradnju na SQL Server 2017 CU4 ili novije verzije, a ako SQL Server Agent nije omogućen, možete dobiti sledeće poruke o greškama:

Datum/vreme spid6s Greška: 4860, težina: 16, stanje: 1.

Datum/vreme spid6s Ne mogu masovno učitati. Datoteka "FilePath\SqlTraceCollect.dtsx" ne postoji ili nemate prava na pristup datoteci.

Datum/vreme spid6s Greška: 912, težina: 21, stanje: 2.

Nadogradnja nivoa skripte "master" datuma/vremena za skripte za bazu podataka nije uspela jer je korak nadogradnje "msdb110_upgrade.sql" naišao na grešku 200, stanje 7, ozbiljnost 25. Ovo je ozbiljan uslov greške koji može da ometa redovan rad i baza podataka će biti preuzeta van mreže. Ako je došlo do greške tokom nadogradnje baze podataka "master", to će sprečiti pokretanje cele sql Server instance. Ispitajte prethodne stavke grešaka da biste došli do grešaka, preduzmite odgovarajuće korektivne radnje i ponovo pokrenite bazu podataka tako da se koraci za nadogradnju skripte pokreću dovršavanja.

Datum/vreme spid6s Greška: 3417, težina: 21, stanje: 3.

Spid6s datum/vreme ne može da spase glavnu bazu podataka. Nije moguće pokrenuti SQL Server. Vratite master u prethodno stanje iz rezervne kopije čitavog sistema, popravite ga ili ponovo napravite. Više informacija o ponovnom pravljenje glavne baze podataka potražite u članku SQL Server Books Online.

Više informacija

Beleške:Možete naići na isti problem kada pokušate da smanjite nivo instance SQL servera sa SQL Server 2017 RTM CU6 na CU5/CU4. Zaobilazno rešenje je sugerisalo da se može primeniti i za scenarije smanjenja.

Rešenje

Ovaj problem je rešen u sledećoj kumulativnoj ispravci za SQL Server:

       Kumulativna ispravka 6 za SQL Server 2017

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Najnovija kumulativna ispravka za SQL Server 2017

Rešenje

Kao rešenje ovog problema, možete da omogućite SQL Server Agent i ponovo pokrenete SQL Server. Čim se nadogradnja dovrši, SQL Server Agent se može ponovo onemogućiti.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Saznajte više o terminologijikoju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×