Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pretpostavimo da ste dodeljali neispravan certifikat za SSL. Microsoft SQL Server 2016 se ne pokrene, a podešavanje evidentuje sledeće unose grešaka u evidenciji grešaka. Međutim, te poruke ne ukazuju na to koje svojstvo nedostaje.

Server nije mogao da učita certifikat koji mu je potreban kako bi pokrenuo SSL vezu. Dala je sledeću grešku: 0x8009030e. Proverite certifikate da biste se uverili da su važeći.

Greška: 26014, ozbiljnost: 16, stanje: 1.

Nije moguće učitati certifikat [Certifikat koji je naveo korisnik [Cert Hash(sha1) "HashNumber"]. Server neće da prihvati vezu. Trebalo bi da proverite da li je certifikat ispravno instaliran. Pogledajte "Konfigurisanje certifikata za korišćenje pomoću SSL-a" u temi

Greška: 17182, ozbiljnost: 16, stanje: 1.

TDSSNIClient pokretanje nije uspelo uz grešku 0x80092004, statusni kôd 0x80. Razlog: Nije moguće pokrenuti SSL podršku. Nije moguće pronaći objekat ili svojstvo.

Greška: 17182, ozbiljnost: 16, stanje: 1.

TDSSNIClient pokretanje nije uspelo uz grešku 0x80092004, statusni kôd 0x1. Razlog: Pokretanje nije uspelo uz grešku infrastrukture. Proverite da li ima prethodnih grešaka. Nije moguće pronaći objekat ili svojstvo.

Greška: 17826, ozbiljnost: 18, stanje: 3.

Nije moguće započeti mrežnu biblioteku zbog interne greške u mrežnoj biblioteci. Da biste utvrdili uzrok, pregledajte greške koje odmah pre ovog pređu u evidenciji grešaka.

Greška: 17120, ozbiljnost: 16, stanje: 1.

SQL Server ne može da proredi FRunCommunicationsManager nit. U evidenciji grešaka SQL Server datoteke i u Windows evidencije događaja potražite informacije o mogućim srodnim problemima.

Rezolucija

Informacije o servisnim paketima SQL Server 2016

Ova ispravka je uključena u sledeći servisni paket za SQL Server:

Servisni paketi su kumulativni. Svaki novi servisni paket sadrži sve ispravke koje se nalaze u prethodnim servisnim paketima, zajedno sa svim novim ispravkama. Preporučujemo da primenite najnoviji servisni paket i najnoviju kumulativnu ispravku za taj servisni paket. Ne morate da instalirate prethodni servisni paket pre nego što instalirate najnoviji servisni paket. Koristite tabelu 1 u sledećem članku da biste pronašli više informacija o najnovijem servisnom paketu i najnovijoj kumulativnoj ispravki.

Određivanje verzije, izdanja i ažuriranja nivoa SQL Server i njegovih komponenti

Reference

Saznajte više o terminologiji kojuMicrosoft koristi za opisu softverskih ispravki.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×