Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptome

Prilikom prikazivanja deljenja ekrana aplikacije u programu Microsoft Skype za posao 2016 ili 2019, ako je rezolucija ekrana viša od pošiljaoca, možda ćete uočiti da komande odgovaraju prozoru ili komande stvarne veličine ne rade za deljenu aplikaciju.

Izazvati

Zbog tehničkih ograničenja u komponentama deljenja ekrana aplikacije, klijent može da smanji razmeru slike deljenja ekrana, ali ne i da je smanji.

Rezoluciju

Da bi se izbegla zabuna kada funkcionalnost neće raditi na očekivani način, dugme Uklopi u prozor će biti onemogućeno kada otkrijemo da zahtevano podešavanje veličine nije moguće.

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte ispravku (KB4462114) od 5. februara 2019. za Skype za posao 2016.

Zaobilazno rešenje

Izvršavanje deljenja radne površine, umesto deljenja aplikacije, ostaviće omogućeno dugme Uklopi u prozor i omogućiti gledaocima da razmere sliku.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×